ΚΟΣΜΟΣ

Aντζελίνα Τζολί: Φήμες για νέο έρωτα με τον 26χρονο Πολ Μεσκάλ

Φήμες λένε οτι η Αντζελίνα Τζολί έχει νέο έρωτα
Φήμες λένε οτι η Αντζελίνα Τζολί έχει νέο έρωτα
ΑΡ

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Αντζελίνα Τζολί να συνδέεται ρομαντικά με τον νεαρό ηθοποιό Πολ Μεσκάλ. Οι ταμπλόιντ «βιάζονται» να ανακηρύξουν το νέο...καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ

Η Αντζελίνα Τζολί φαίνεται πως απολαμβάνει ιδιαίτερα την παρέα του Πολ Μεσκάλ το τελευταίο διάστημα και οι «κακές γλώσσες» λένε πως βιάζεται να.. απαντήσει στον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ που διατηρεί σχέση με την 29χρονη σχεδιάστρια κοσμημάτων από τη Βραζιλία, Ινές ντε Ραμόν.

Ο 59χρονος Πιτ είναι σύμφωνα με πληροφορίες ερωτευμένος με την διάσημη επιχειρηματία και influencer, που είναι 30 χρόνια νεότερή του και φαίνεται οτι η «Άντζι» άρχισε επίσης το 2023 με ένα τρυφερό ειδύλλιο, ένα νέο έρωτα με έναν επίσης πολύ νεότερό της άνδρα, τον Πολ Μεσκάλ.

O Πολ ΜεσκάλΑ.Ρ

Ο 26χρονος Μεσκάλ είναι ένας από τους πιο ταλατούχους ανερχόμενους ηθοποιούς, έχοντας εμφανιστεί σε διάφορα ποιοτικά πρότζεκτ και σύμφωνα με το έγκυρο δημοσίευμα του Deadline, είναι ο νέος κινηματογραφικός «Μονομάχος» που θα διαδεχθεί τον Ράσελ Κρόου στον εμβληματικό ρόλο της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας του Ρίντλει Σκοτ. Ο 26χρονος ηθοποιός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Paramount Pictures για το συμβόλαιό του.

Ο Μεσκάλ και η Τζολί εθεάθησαν πρόσφατα να πίνουν καφέ μαζί στο Λονδίνο. Προηγουμένως, η διάσημη ηθοποιός είχε παρακολουθήσει το «Λεωφορείο ο Πόθος» όπου ο Mεσκάλ ενσάρκωσε τον ρόλο του Στάνλει Κοβάλσκι, εναν από τους πιο διάσημους ρόλους στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Ενώ η ηθοποιός συνοδευόταν από την κόρη της Σιλό, πολλοί είναι εκείνοι που εικάζουν πλέον ότι εκείνη και ο Mεσκάλ έχουν σχέση, αν και αρκετοί επιμένουν ότι μπορεί απλά να συσφίγγουν τις σχέσεις τους, εν όψει μίας πιθανής επαγγελματικής συνεργασίας στο μέλλον. Και ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί οτι οι δυο τους βγήκαν ραντεβού, οι φήμες οργιάζουν, ειδικά μετά τον χωρισμό του ηθοποιού με την πρώην αγαπημένη του Phoebe Bridgers.

Ποιος είναι ο Πολ Μεσκάλ;

Το 2020, ο Μεσκάλ έγινε αστέρι μέσα σε μια νύχτα χάρη στην ερμηνεία του στην τηλεοπτική σειρά «Normal People». Ο Mεσκάλ ενσάρκωσε τον Κόνελ, ένα στοχαστικό και εμφανίσιμο τύπος που εμπλέκεται σε μια σχέση που διαρκεί χρόνια με τη φίλη του από το γυμνάσιο Mαριάν.

Στην πραγματική ζωή, ο Mεσκάλ και η Phoebe Bridgers είχαν σχέση για περίπου δύο χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο διαδίκτυο αφού εκείνη έγραψε στο Twitter ότι ήταν φαν των «Νormal People» και εκείνος απάντησε ότι ήταν θαυμαστής της μουσικής της. Ο Μεσκάλ πρωταγωνίστησε επίσης στην ταινία «Aftersun», υποψήφια για τα Βρετανικά Βραβεία Ανεξάρτητου Κινηματογράφου.

Όσο για την Αντζελίνα, αφού βίωσε ένα από τα πιο διαβόητα διαζύγια στην ιστορία του Χόλιγουντ με τον Μπραντ Πιτ, όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμη να ξεκινήσει νέο κεφάλαιο στη ζωή της που περιλαμβάνει τον διάσημο Ιρλανδό ηθοποιό που της έχει κλέψει την καρδιά και με τον οποίο δεν είναι πλέον πρόθυμη να κρύψει τον έρωτά της.

Τον περασμένο Δεκέμβριο η 47χρονη ηθοποιός παραιτήθηκε από τη θέση της στον ΟΗΕ, την οποία κατείχε για 20 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η σταρ του Χόλιγουντ ξεχώρισε για τον ακτιβισμό της για την εξάλειψη της σεξουαλικής βίας και την υποστήριξη των προσφύγων.