ΚΟΣΜΟΣ

Jennifer Lopez: Με διάφανο φόρεμα στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Shotgun Wedding»

Jennifer Lopez: Με διάφανο φόρεμα στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Shotgun Wedding»

Η JLO περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα εντυπωσιακό φόρεμα Valentino και έκλεψε τις εντυπώσεις στην επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Shotgun Wedding»

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) έκλεψε τις εντυπώσεις στην επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Shotgun Wedding» στο TCL Chinese Theatre.

Για την εμφάνιση στο κόκκινο χαλί επέλεξε να φορέσει μια διάφανη μάξι δημιουργία του οίκου Valentino με κρύσταλλα και έντονο κίτρινο φιόγκο στη μέση ενώ έπιασε τα μαλλιά της ψηλά σε κότσο. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια και το κίτρινο βελούδινο clutch.

Το «Shotgun Wedding» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου στο Αmazon Prime Video ενώ προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Περίληψη της ταινίας «Γάμος μετ΄εμποδίων»

Η Darcy και ο Tom συγκεντρώνουν τις αξιαγάπητες αλλά πολύ παρεμβατικές οικογένειες του σε ένα απόλυτα εξωτικό προορισμό για τον γάμο τους. Μόνο που η σχέση των μελλόνυμφων γεμίζει σύννεφα και σαν να μην ήταν αυτό αρκετό ξαφνικά γίνονται όλοι θύματα μιας παράξενης ομηρείας. Η φράση «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος αποκτά μια τελείως διαφορετική ερμηνεία καθώς η Darcy και ο Tom παλεύουν να σώσουν τους αγαπημένους τους, εκτός κι’ αν προλάβουν να σκοτώσουν ο ένας τον άλλο πρώτα!