ΚΟΣΜΟΣ

Richard Belzer: Πέθανε βρίζοντας - Αυτά ήταν τα τελευταία του λόγια

Richard Belzer: Πέθανε βρίζοντας - Αυτά ήταν τα τελευταία του λόγια
Richard Belzer
Associated Press

Ο Belzer αποσύρθηκε από την υποκριτική το 2016 και ζούσε στη Νότια Γαλλία τα τελευταία χρόνια.

O ηθοποιός της αστυνομικής σειράς Law and Order, Ρίτσαρντ Μπέλζερ, που έφυγε σήμερα (19/2) από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, ήταν γνωστός για την αθυροστομία του και για τις έντονες αντιλήψεις του.

Ο ηθοποιός αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει και καρκίνο. Όπως αποκάλυψε ο συγγραφέας Μπιλ Σεφτ στο The Hollywood Reporter, μέχρι και το τέλος ο ηθοποιός δεν σταμάτησε να βρίζει.

Μάλιστα τα τελευταία του λόγια ήταν «Γ… σου μ…α (F**k you, mother f**er)», σύμφωνα με τον Σεφτ.

Ο Μπέλζερ ήταν εμβληματική μορφή του Law and Order. Ήταν γνωστός για τον ρόλο του ως ντετέκτιβ Τζον Μαντς τον οποίο υποδυόταν για πάνω από 10 χρόνια.

Γεννήθηκε στο Μπρίτζπορτ του Κονέκτικατ και ξεκίνησε τις εμφανίσεις του ως κωμικός προσπαθώντας να κάνει τη μητέρα του, που τον κακοποιούσε σωματικά, να γελάσει.

Πριν ξεκινήσει την καριέρα του στο Χόλιγουντ, ο Μπέλζερ είχε κάνει διάφορες άσχετες δουλειές, μεταξύ των οποίων ρεπόρτερ για την εφημερίδα Bridgeport Post και απογραφέας. Στην προσωπική του ζωή, ήταν οπαδός θεωριών συνωμοσίας, γράφοντας τέσσερα διαφορετικά βιβλία για τις πεποιθήσεις του.

Παντρεύτηκε τρεις φορές στη ζωή του. Αποσύρθηκε από την υποκριτική το 2016 και ζούσε στη Νότια Γαλλία τα τελευταία χρόνια.