ΚΟΣΜΟΣ

Τζέιν Φόντα κατά JLo: Με χαστούκισε σε ταινία και με τραυμάτισε – Δεν μου ζήτησε ποτέ συγνώμη

Τζέιν Φόντα κατά  JLo: Με χαστούκισε σε ταινία και με τραυμάτισε  – Δεν μου ζήτησε ποτέ συγνώμη

Τζέιν Φόντα και Τζένιφερ Λόπεζ πρωταγωνίστησαν στην ταινία του 2005 «Κακιά Πεθερά» αλλά κανείς δεν γνώριζε αυτή την λεπτομέρεια 

Η Τζέιν Φόντα αποκάλυψε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ δεν της ζήτησε ποτέ συγνώμη για τον τραυματισμό που της προκάλεσε στα γυρίσματα της ταινίας «Κακιά Πεθερά (Monster-in-Law)»

«Λοιπόν, η Τζένιφερ είχε αυτό το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι και έτσι όταν με χαστούκισε μια από τις φορές, μου τραυμάτισε το μάτι και το φρύδι μου», είπε η 85χρονη ηθοποιός στο «The Drew Barrymore Show», την Παρασκευή (24/3).

«Δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη», είπε στη συνέχεια.

Η συμπρωταγωνίστρια της Ντρου Μπάριμορ και της Φόντα στο «Moving On», Λίλι Τόμλιν, που ήταν επίσης στη σκηνή, δεν σχολίασαν το υποτιθέμενο περιστατικό και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν η Φόντα έκανε πλάκα.

Στην ταινία του 2005, η Φόντα υποδύθηκε μια αυστηρή μητέρα που ήταν αποφασισμένη να διαλύσει τον γάμο μεταξύ του γιου της, τον οποίο υποδυόταν ο Μάικλ Βαρτάν, και της Σαρλότ γνωστής και ως «Τσάρλι», τον οποίο υποδυόταν η Λόπεζ. Η επίμαχη ξεκαρδιστική σκηνή έλαβε χώρα την ημέρα του γάμου του Τσάρλι.

Η ίδια η Λόπεζ έχει μιλήσει στο παρελθόν για το πόσο τρομακτική ήταν η συγκεκριμένη σκηνή για εκείνη, δηλώνοντας ότι «φοβόταν τόσο πολύ να χτυπήσει την Τζέιν Φόντα στο πρόσωπο ή να την πληγώσει με οποιονδήποτε τρόπο».

«Φοβόμουν τόσο πολύ τη Φόντα και ήταν τόσο γενναία», είπε η τραγουδίστρια του «Let’s Get Loud» σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι της στο YouTube το 2019.

Επίσης η Jlo αποκάλυψε τότε ότι η Φόντα προκειμένου να την ενθαρρύνει της είχε πει τότε: «Απλώς χτύπα με. Μην ανησυχείς για αυτό, θα είμαι μια χαρά».

Να σημειωθεί ότι εκείνη η ρομαντική κωμωδία αποτέλεσε την επιστροφή της Φόντα στη μεγάλη οθόνη μετά από ένα διάλειμμα 15 ετών από την υποκριτική.