ΚΟΣΜΟΣ

Σακίρα: Νέα ανάρτηση με σπόντες για την νέα σύντροφο του Ζεράρ Πικέ

Σακίρα: Νέα ανάρτηση με σπόντες για την νέα σύντροφο του Ζεράρ Πικέ
Instagram

Σακίρα: Η ανάρτηση έχει προκαλέσει μεγάλο κύμα αντιδράσεων, ενώ  δεν λείπουν και εκείνα τα σχόλια που συστήνουν στην τραγουδίστρια και μητέρα δύο παιδιών να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων και πάλι η Σακίρα αλλά και η νυν του πρώην της και πατέρα των παιδιών της, Κλάρα Κία.

Με μία ανάρτηση της στο Instagram η διάσημη τραγουδίστρια προκάλεσε αναστάτωση στους followers της. Συγκεκριμένα, η λεζάντα που συνόδευε φωτογραφία που μοιράστηκε η Σακίρα προκάλεσε κύμα αντιδράσεων, παρόλο που αποτελείται από μία μόνο λέξη.

Η λέξη αυτή «chiaroscuro» - κιαροσκούρο- ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει τα social media που σχολιάζουν ποικιλοτρόπως την ανάρτηση. Η συγκεκριμένη λέξη, είναι ένας ιταλικός όρος ο οποίος χρησιμοποιείται στην ζωγραφική και περιγράφει τις έντονες αντιθέσεις μεταξύ σκοτεινών και φωτεινών σημείων ενός πίνακα.

Αν και σε πρώτη ανάγνωση θα μπορούσε να είναι μία απλή καλλιτεχνική αναφορά, επειδή… για την Σακίρα μιλάμε, πολλοί κάνουν λόγο για σπόντα προς την Κλάρα Κία, λόγω της ηχητικής ομοιότητας του ονόματός της με την λέξη. Υπάρχουν και οι καλοπροαίρετοι, που ερμηνεύουν την φωτογραφία ως την έμφαση που θέλει να δώσει η τραγουδίστρια στην αντίθεση μεταξύ των συναισθημάτων της μετά από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τον χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ.

Η Σακίρα δεν έχει πει κάτι για την ανάρτηση αυτή, τα σχόλια όμως δίνουν και παίρνουν. Φυσικά κάποιοι έσπευσαν να υποστηρίξουν την Κολομβιανή, ενώ άλλοι σχολιάζουν ότι πρέπει να σταματήσει να ασχολείται με την σύντροφο του πρώην της.

Μάλιστα δεν λείπουν και εκείνα τα σχόλια που συστήνουν στην τραγουδίστρια και μητέρα δύο παιδιών να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία.

«Σε συμβουλεύω να κάνεις θεραπεία και θα νιώσεις καλύτερα. Καλό είναι να μην αναφέρεις τη σύντροφο του πρώην σου, φαίνεται ξεκάθαρα ότι πετάς σπόντα», αναφέρει σχόλιο κάτω από την φωτογραφία της Σακίρα.

Μερικά από τα σχόλια:

«Σταμάτα να χαμηλώνεις τον εαυτό σου, ξεπέρασέ το»

«Είσαι η βασίλισσα των υπονοούμενων που όλοι καταλαβαίνουμε»

«Η φωτογραφία είναι φωτεινή από τη μια πλευρά και σκοτεινή από την άλλη για να δείξει πώς νιώθει»

«Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση γι' αυτές τις γυναίκες»

Η αλήθεια είναι ότι από τότε που έγινε γνωστό ότι η Κλάρα Κία είναι σε σχέση με τον Πικέ η Σακίρα φτιάχνει τραγούδια με σπόντες, κάνει καυστικά σχόλια και μιλάει με τον χειρότερο τρόπο για την νυν σύντροφο του Πικέ σε συνεντεύξεις της.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε ότι στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε μετά τον χωρισμό της τον Φεβρούαριο, στο μεξικανικό κανάλι Canal Estrellas είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση που προορίζεται για τις γυναίκες που δεν υποστηρίζουν άλλες γυναίκες».

Όταν ερωτήθηκε για το εάν οι στίχοι των τραγουδιών της είναι προσωπικοί, η Σακίρα είπε: «Μέσα από τα τραγούδια μου ένιωθα πάντα ότι μπορώ και έχω επίσης έχω καθήκον να χρησιμοποιήσω τη φωνή μου και να τη δανείσω σε εκείνους που μπορεί να μην μπορούν να μιλήσουν».