ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: Παρατάει τον πρίγκιπα Χάρι στο σπίτι και πηγαίνει σε πάρτι

Μέγκαν Μαρκλ: Παρατάει τον πρίγκιπα Χάρι στο σπίτι και πηγαίνει σε πάρτι
Associated Press

Δημοσιογράφοι «δίνουν στεγνά» τη Δούκισσα του Σάσεξ ότι προσπαθεί να «προσκολληθεί» σε παρέες διασήμων.

Φουντώνουν ξανά οι φήμες για τριγμές στη σχέση του βασιλικού ζεύγους Χάρι και Μέγκαν, μετά τη δήλωση δημοσιογράφου ότι η Δούκισσα του Σάσεξ παρατάει μόνο του στο σπίτι τον πρίγκιπα συνεχώς για να πηγαίνει σε πάρτι.

Όπως αναφέρει η Page Six, η Μέγκαν Μαρκλ παρόλο που έχει σύζυγο τα βράδια βγαίνει ασυνόδευτη. Σύμφωνα με τη Βρετανίδα δημοσιογράφο Πετρονέλα Γουάιτ, η 41χρονη κυκλοφορεί σε νυχτερινά κέντρα και πηγαίνει σε πάρτι χωρίς τον πρίγκιπα Χάρι στο πλευρό της.

Μάλιστα, φέρεται να στέλνει απεγνωσμένα μηνύματα σε φίλους της για να της κάνουν παρέα.

«Οι φίλοι μου που βρίσκονται στο περιβάλλον των Χάρι και Μέγκαν βλέπουν συνέχεια τη δούκισσα του Σάσεξ σε διάφορα πάρτι... Περιέργως, έχει την τάση να αφήνει τον Χάρι μόνο στο σπίτι», έγραψε η δημοσιογράφος στο Twitter. Επίσης, χλεύασε τη Μαρκλ για το Βραβείο Women of Vision που έλαβε λέγοντας ότι «κοντεύει να ξεπεράσει τον Αϊνστάιν και τον Νέλσον Μαντέλα».

Ο κωμικός και παρουσιαστής Tim Dillon περιέγραψε τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ ως «χαμηλής ποιότητας σταρ ριάλιτι» και σχολίασε για τη Μαρκλ ότι «προσπαθούσε να βρει μέρη» για να έρχεται κοντά με διασημότητες.

«Το μόνο που θέλουν είναι να κάνουν παρέα με διασημότητες. Ήμουν σε ένα πάρτι τις προάλλες και μιλούσα σε κάποιον για αυτούς τους ανθρώπους και είναι απλώς κάτι συνηθισμένο μαζί τους. Η [Μέγκαν] έστελνε μηνύματα στο άτομο που ήμουν μαζί. Το θέμα είναι ότι δεν θα σταματήσουν, αυτοί οι δύο. Προσπαθούν να προσκολληθούν σε οποιονδήποτε», ισχυρίστηκε ο Dillon.

Παράλληλα, «την έδωσε στεγνά» λέγοντας πως είδε τα μηνύματα στα οποία παρακαλεί κόσμο να της κάνει παρέα. «Είμαι στο πάρτι και μου δείχνουν μηνύματα αυτής της γυναίκας που εκλιπαρεί τους ανθρώπους να της κάνουν "παρέα"». Σχολίασε, επίσης, ότι η όλη κατάσταση είναι «λυπηρή».