ΚΟΣΜΟΣ

Ρόμπερτ ντε Νίρο: Η επιπλοκή που αντιμετώπισε η σύντροφός του μετά τον τοκετό

O Ρόμπερτ ντε Νίρο και η Τίφανι Τσεν
O Ρόμπερτ ντε Νίρο και η Τίφανι Τσεν
ΑΡ

Η σύντροφος του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τίφανι Τσεν, αποκάλυψε ότι υπέστη «επιπλοκές μετά τον τοκετό» αφότου το ζεύγος καλωσόρισε την κόρη του τον Απρίλιο

Η 45χρονη Τίφανι Τσεν, η οποία γέννησε τη μικρή Τζία τον Απρίλιο, είπε στη συμπαρουσιάστρια του CBS This Morning, Gayle King, ότι η είσοδός της...στη μητρότητα δεν ήταν και τόσο ομαλή.

Η Τσεν εξήγησε οτι αντιμετώπισε επιπλοκές μετά τη τη γέννηση του πρώτου της παιδιου στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον τοκετό, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ο διάσημος ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό σιωπηλός κατά τον ερχομό της κόρης του, αποκάλυψε ωστόσο πρόσφατα ότι τα έξι μεγαλύτερα παιδιά του δεν έχουν γνωρίσει ακόμη τη νεογένννητη Τζία.

Ο πρωταγωνιστής του «Νονού» είναι επίσης πατέρας της 51χρονης Drena, 51, του 46χρονου Raphael, των δίδυμων Aaron και Julian, 27 ετών, του 25χρονου Ελιοτ και της 11χρονης Ηelen. Ο Ντε Νίρο και η Τσεν υποδέχθηκαν την Τζία στις 6 Απριλίου.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τον Μάιο ότι έγινε πατέρας για έβδομη φορά, όταν διόρθωσε έναν δημοσιογράφο που τον αποκάλεσε πατέρα έξι παιδιών, σημειώνοντας ότι «μόλις απέκτησε ένα μωρό». Στη συνέχεια, μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία του μωρού τους στο "CBS This Morning" τον Μάιο και αποκάλυψε ότι η Τζια γεννήθηκε με βάρος 3,8 κιλών.

Ο σταρ του «Irishman» είπε επίσης στο Page Six ότι δεν ήταν έκπληξη το μωρό Νο. 7 — και ότι η Τζία ήταν «προγραμματισμένη». «Πώς θα μπορούσες να μη σχεδιάσεις κάτι τέτοιο;» είπε. «Είμαι εντάξει με αυτό, είμαι καλός με αυτό». Ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι η ανατροφή των παιδιών «ποτέ δεν γίνεται ευκολότερη».

Ο Ντε Νίρο συνάντησε την εκπαιδεύτρια του τάι τσι στα γυρίσματα της ταινίας «The Intern» του 2015. Ωστόσο, το ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες οτι διατηρεί σχέση τον Αύγουστο του 2021, αφού εθεάθησαν να κρατιούνται χέρι-χέρι σε ένα ταξίδι τους στη Γαλλία.

Το ζευγάρι ζει μαζί στο Λος Άντζελες, όπου ο ηθοποιός «διατηρεί ένα φορτωμένο πρόγραμμα εργασίας», σύμφωνα με το People. Η σχέση τους ξεκίνησε τρία χρόνια μετά το διαζύγιό του από την Grace Hightower. Ο ηθοποιός του «Tαξιτζή» ήταν επίσης παντρεμένος με την Νταιάν Άμποτ από το 1976 έως το 1988.