ΚΟΣΜΟΣ

Tζένιφερ Λόπεζ: Οι «καυτές» πόζες στην Ιταλία - Απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές

H Tζένιφερ Λόπεζ ποζάρει με μπικίνι
H Tζένιφερ Λόπεζ ποζάρει με μπικίνι
Ιnstagram

Η Τζένιφερ Λόπεζ με λευκό αποκαλυπτικό μπικίνι  ανεβάζει τον υδράργυρο στην Ιταλία 

Η Τζένιφερ Λόπεζ ενθουσίασε για μία ακόμη φορά τους ακολούθους καθώς εμφανίστηκε με λευκό μπικίνι που αποκαλύπτει τις πλούσιες καμπύλες της για της οποίες είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο.

Η Λατίνα σουπερ σταρ βρίσκεται στην Ιταλία για να προωθήσει τη σειρά ποτών της Delola. Η 54χρονη σταρ και επιχειρηματίας που αυτές τις μέρες χαλαρώνει στην ακτή Αμάλφι, φωτογραφήθηκε σε μια ξαπλώστρα, επιδεικνύοντας την εντυπωσιακή της σιλουέτα με το αποκαλυπτικό μαγιό.

Η μητέρα δύο παιδιών, φόρεσε επίσης ελαφρώς φιμέ γυαλιά ηλίου Έδειχνε χαρακτηριστικά εντυπωσιακή με λαμπερό μακιγιάζ που της έδινε ένα μπρονζέ φινίρισμα.

«Επιστροφή στο στοιχείο μου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Λόπεζ, η οποία είναι παντρεμένη με τον βραβευμένο με Όσκαρ Μπεν Άφλεκ. Η JLo ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι εγκαινίαζε το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα τον Απρίλιο, μιλώντας για την προσπάθειά της στο διαδίκτυο.

Έγραψε με την ανάρτηση στο Instagram εκείνη την εποχή, «Το μυστικό κυκλοφόρησε. Είμαι περήφανη που μοιράζομαι μαζί σας τη @DELOLA… τη νέα μου συλλογή από μοναδικά, σε επίπεδο μίξεις, έτοιμη να απολαύσει τα νέα ποτά» Το κλιπ την έδειχνε να απολαμβάνει ένα πάρτι, στις ακτές της Ιταλίας σε ένα υπαίθριο μπαρ με φιλαράκια.