ΚΟΣΜΟΣ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Απίστευτο βίντεο από το Ισραήλ – Έτσι ανυψώνουν το ηθικό των στρατιωτών τους

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Απίστευτο βίντεο από το Ισραήλ – Έτσι ανυψώνουν το ηθικό των στρατιωτών τους
Σωτήρης Σκουλούδης / NEWSBOMB.GR.

Την ώρα που σύσσωμος ο ισραηλινός στρατός προετοιμάζεται για χερσαία εισβολή στη Γάζα, μία παρέα νεαρών βρήκε έναν… ιδιαίτερο τρόπο για να βοηθήσει στην ανύψωση του ηθικού. Αποστολή του Newsbomb.gr στο Ισραήλ.

Ενώ ο πόλεμος στο Ισραήλ μαίνεται για 6η ημέρα, καθώς η εισβολή των μαχητών της Χαμάς το περασμένο Σάββατο αποτέλεσε αυτό που χαρακτηρίστηκε και ως «11η Σεπτέμβριου των Εβραίων», και ολόκληρος ο Ισραηλινός στρατός προετοιμάζεται για εισβολή στη Γάζα, μια παρέα νεαρών βρήκε έναν… ιδιαίτερο τρόπο για να βοηθήσει στην ανύψωση του ηθικού.

Οι νεαροί διαμόρφωσαν ένα βαν, γεμάτο ισραηλινές σημαίες καθώς και αφίσες με μορφές της εβραϊκής ιστορίας και των τεχνών και παίζοντας πατριωτικά τραγούδια στη… διαπασών –στον βαθμό που «καλύπτουν» τις ομοβροντίες του Ισραηλινού πυροβολικού– γυρνάνε στην πρώτη γραμμή –με άδεια προφανώς– εκεί όπου βρίσκονται τα στρατεύματα, κοντά στη Σντερότ.

Ένας πρωτότυπος κι όπως φαίνεται αποδεκτός από τις ισραηλινές αρχές τρόπος ανύψωσης του ηθικού, όσο και έκφρασης συμπαράστασης των πολιτών –που για κάποιον λόγο δεν έχουν στρατευθεί.

Στο βίντεο του Newsbomb.gr φαίνεται κι ο ενθουσιασμός των νεαρών όταν ακούν ότι είμαστε από την Ελλάδα.

Σχετικές ειδήσεις