ΚΟΣΜΟΣ

Ισραήλ: Νεκρό βρέθηκε 12χρονο κοριτσάκι με αυτισμό και η γιαγιά του - Η αγάπη για τον Χάρι Πότερ

Ισραήλ: Νεκρό βρέθηκε 12χρονο κοριτσάκι με αυτισμό και η γιαγιά του - Η αγάπη για τον Χάρι Πότερ
TWITTER.

Το άτυχο κορίτσι, που φέρεται να δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της γιαγιάς του, αγαπούσε τον Χάρι Πότερ.

Άλλη μία τραγική ιστορία από το Ισραήλ βλέπει το «φως» της δημοσιότητας, στον απόηχο των συγκρούσεων ανάμεσα στις ισραηλινές δυνάμεις και τους μαχητές της Χαμάς, οι οποίες μαίνονται από την 7η Οκτωβρίου.

Η 12χρονη Νόγια εντοπίσθηκε νεκρή και φέρεται να δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της τρομοκρατημένης γιαγιάς της, η οποία «έχασε» επίσης τη ζωή της. Το κοριτσάκι θαύμαζε τον Χάρι Πότερ, σύμφωνα με τη βρετανική Sun.

Η Νόγια και η 80χρονη γιαγιά της πιστεύεται ότι ήταν μεταξύ εκείνων που κρατούνταν όμηροι στη Γάζα μετά τη σφαγή της Χαμάς, σύμφωνα με τους Times of Israel.

Η οικογένεια της Νόγια Νταν επιβεβαίωσε την οδυνηρή είδηση, μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα, αναφέροντας ότι τα πτώματα της Νόγια και της Καρμέλα είχαν ταυτοποιηθεί. Τον θάνατό τους επιβεβαίωσε και ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ.

Η συντετριμμένη μητέρα του κοριτσιού διηγήθηκε πώς άκουγε αβοήθητη την απαγωγή της κόρης και της ηλικιωμένης μητέρας της, από τη Χαμάς. Η 53χρονη Γκάλιτ Νταν βρισκόταν πέντε μίλια μακριά, όταν το 12χρονο κορίτσι ψιθύρισε στο τελευταίο της μήνυμα: «Βοηθήστε με».

Σχετικές ειδήσεις