ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Λύθηκε το μυστήριο της δολοφονίας της 22χρονης φοιτήτριας - Συνελήφθη ο αρραβωνιαστικός της

Ιταλία: Λύθηκε το μυστήριο της δολοφονίας της 22χρονης φοιτήτριας - Συνελήφθη ο αρραβωνιαστικός της

Το πτώμα της ιταλίδας φοιτήτριας είχε βρεθεί χθες σε δίκτυο άρδευσης, λίγο έξω από την πόλη Πορντενόνε.

Κοντά στο τέλος φαίνεται να βρίσκεται το θρίλερ της δολοφονίας της Τζούλια Τσεκετίν. Το πρωί της Κυριακής συνελήφθη στη Γερμανία ο αρραβωνιαστικός της Φιλίππο Τουρρέττα, ο οποίος είναι ο βασικος ύποπτος και από το Σάββατο είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψής του.

Η 22χρονη φοιτήτρια είχε εξαφανιστεί πριν από μια εβδομάδα και από την αρχή ο βασικός ύποπτος ήταν ο Τουρρέττα, καθώς οι αρχές είχαν στα χέρια τους βίντεο που τον έδειχνε να χτυπάει την Τσεκετίν, προτού την βάλει μέσα στο αμάξι του αιμόφυρτη.

Το πρωί του Σαββάτου το πτώμα της 22χρονης εντοπίστηκε σε ένα δίκτυο άρδευσης, λίγο έξω από την πόλη Πορντενόνε και από τότε ξεκίνησε ένα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Φιλίππο Τουρρέττα.

Τελικά οι αρχές τον εντόπισαν στη Γερμανία, όπου και τον συνέλαβαν. Η εφημερίδα «La Repubblica» γράφει ότι ο φερόμενος ως δράστης πήγε να βάλει βενζίνη, χρησιμοποιώντας χαρτονομίσματα βαμμένα με αίμα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η Ιταλική αστυνομία ο Τουρρέττα φέρεται να ζήλευε την Τζούλια, για τον δυναμικό χαρακτήρα της.