ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στην Ουαλία: Εξαφανίστηκαν 4 έφηβοι κατασκηνωτές - Βρέθηκε το αυτοκίνητό τους

Oι 4 αγνοούμενοι έφηβοι
Oι 4 αγνοούμενοι έφηβοι

Η αστυνομία της Βόρειας Ουαλίας ξεκίνησε έρευνα και απευθύνει έκκληση για τον εντοπισμό τεσσάρων εφήβων που αγνοούνται στο Gwynedd

Η αστυνομία που αναζητά τέσσερις εφήβους που έχουν χαθεί στη Βόρεια Ουαλία εντόπισε το αυτοκίνητο με το οποίο ταξίδευαν και απευθύνει έκκληση για τον εντοπισμό τους. Οι Jevon Hirst, Harvey Owen, Wilf Henderson και Hugo Morris εθεάθησαν για τελευταία φορά το πρωί της Κυριακής (19.11). Ταξίδευαν με ένα ασημί Ford Fiesta και εξαφανίστηκαν στην περιοχή γύρω από το Harlech και το Porthmadog στο Gwynedd.

Πιστεύεται ότι τα αγόρια βρίσκονταν σε ένα κάμπινγκ στη Snowdonia. «Οι αξιωματικοί που αναζητούν τέσσερις αγνοούμενους εφήβους στην περιοχή Porthmadog εντόπισαν το όχημα με το οποίο ταξίδευαν. Αστυνομικοί και συνάδελφοι από άλλες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην τοποθεσία και οι οικογένειες των εμπλεκομένων έχουν ενημερωθεί» αναφέρει η ανακοίνωση των Αρχών.

Η μητέρα ενός από τα αγόρια είπε ότι είναι «τρελή από ανησυχία». Η μητέρα του Owen είπε στο Sky News ότι είναι «συντετριμμένη» και ότι το μόνο που θέλει είναι να ενωθούν όλοι για να βοηθήσουν να βρεθούν.

Η Liz Saville Roberts, βουλευτής του Dwyfor Meirionnydd, είπε ότι η εξαφάνιση των αγοριών ήταν «πολύ ανησυχητική». «Η σκέψη μου είναι με την οικογένεια και τους φίλους τους που θα ανησυχούν εξαιρετικά για την κατάστασή τους», πρόσθεσε.

«Καταλαβαίνω ότι η αστυνομία της Βόρειας Ουαλίας, οι τοπικές ομάδες ορεινής διάσωσης και άλλα μέλη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης συνεχίζουν τις προσπάθειες έρευνας σήμερα το πρωί». Οι ντόπιοι ανέφεραν ότι ένα ελικόπτερο κάνει έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.