ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε στα 35 της διάσημη Βραζιλιάνα ινφλουένσερ - «Ξεκουράσου μαμά, σε αγαπώ τόσο πολύ»

H 35χρονη ινφλουένσερ
H 35χρονη ινφλουένσερ

Η νεόνυμφη ινφλουένσερ από τη Βραζιλία Mila De Jesus πέθανε από καρδιακή ανακοπή, σε ηλικία μόλις 35 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους της και σε χιλιάδες διαδικτυακούς φαν

Η γεννημένη στη Βραζιλία ινφλουένσερ Mila De Jesus, η οποία είχε πρόσφατα παντρευτεί και είχε γίνει γνωστή μετά από μια σημαντική αλλαγή βάρους, πέθανε από ύποπτη καρδιακή ανακοπή. Ήταν μόλις 35 ετών. Η σταρ του Instagram, η οποία γεννήθηκε στη Βραζιλία αλλά ζούσε στη Βοστώνη, πέθανε την Παρασκευή, τέσσερις μήνες μετά τον γάμο της με τον σύζυγό της, George Kowszik, ανέφερε το Jam Press. Αφήνει πίσω της τέσσερα παιδιά από προηγούμενο γάμο.

Λίγους μήνες πριν, η δημιουργός ψηφιακού περιεχομένου ανακοίνωσε ότι έπασχε από ψωρίαση, μια μη μεταδοτική αυτοάνοση δερματοπάθεια. «Έχουν περάσει τρεις μήνες που αντιμετωπίζω αυτή την κατάσταση, το 80% του σώματός μου έχει επηρεαστεί», έγραψε η De Jesus σε μια ανάρτηση στο Instagram τον Οκτώβριο στους σχεδόν 60.000 ακολούθους της. «Γιατροί ταχυδακτυλουργοί, φάρμακα, αλοιφές και μια βαθιά αναπνοή».

Πριν από έξι χρόνια, η γεννημένη στη Bahia νεαρή γυναίκα υποβλήθηκε σε μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους, την οποία μνημόνευσε σε μια ανάρτηση του Νοεμβρίου στο Instagram που αντιπαραθέτει φωτογραφίες της πριν και μετά τη διαδικασία. «Έξι χρόνια από μια απόφαση που άλλαξε τη ζωή μου σε διάφορες πτυχές», έγραψε στη λεζάντα του σύνθετου κειμένου. «Από τη μια πλευρά η 22χρονη Μίλα και από την άλλη η 35χρονη Μίλα».

Οι ακόλουθοι, οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειας της ήταν συντετριμμένοι για το θάνατό της. «Οπαδός σου από την αρχή του YouTube» έγραψε ένας συντετριμμένος θαυμαστής. «Τόσο λυπηρό, Θεέ μου, πολύ φως, Μίλα. Αναπαύσου εν ειρήνη» Ένας άλλος έγραψε: «Τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Η επιχειρηματίας Εντουάρντα Γκάια, μακροχρόνια φίλη της influencer, θρήνησε επίσης τον θάνατο του De Jesus. «Θα θυμάμαι για πάντα την τελευταία μας συνομιλία στο τηλέφωνο!». ανέφερε σε δήλωσή της, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. «Σ’ αγαπώ πολύ, φίλη».

Ένα από τα παιδιά της ο Pedro Marçal, απέτισε επίσης φόρο τιμής στην αείμνηστη μητέρα του, γράφοντας. «Ξεκουράσου, μαμά. Σε αγαπώ τόσο πολύ και κανείς δεν θα με αγαπήσει ποτέ όπως εσύ. Ο Θεός να σε ευλογεί». Η Βραζιλιάνα ήταν ίσως περισσότερο γνωστή για τα μαθήματα μακιγιάζ της, τα οποία δημοσίευσε για τους περισσότερους από 100.000 ακόλουθούς της στο YouTube.