ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στις ΗΠΑ: Δολοφόνησε 31χρονο μοντέλο και έβαλε το πτώμα στο ψυγείο - Συνελήφθη ο δράστης

H Mελίσα Μούνι βρέθηκε άγρια δολοφονημένη
H Mελίσα Μούνι βρέθηκε άγρια δολοφονημένη

Συνελήφθη στη Μινεσότα ο δράστης της δολοφονίας του μοντέλου Mαλίσα Moύνι.Το πτώμα της είχε βρεθεί στο ψυγείο του πολυτελούς διαμερίσματός της, ενώ τη στιγμή του εγκλήματος ήταν δύο μηνών έγκυος

Ένας καταδικασμένος εγκληματίας από τη Μινεσότα συνελήφθη την Τετάρτη (21/2) για τη δολοφονία ενός μοντέλου με έδρα το Λος Άντζελες, το οποίο βρέθηκε στο ψυγείο της, με το στόμα της φιμωμένο και τους καρπούς και τους αστραγάλους δεμένους μεταξύ τους. Η Mαλίσα Μούνι 31 ετών, αδερφή του αστέρα της ποπ από τη Γουιάνα Jourdin Pauline, βρέθηκε νεκρή στις 12 Σεπτεμβρίου 2023 όταν η αστυνομία διεξήγαγε έλεγχο στο πολυτελές διαμέρισμά της στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Ο Μάγκνους Ντάνιελ Χάμφρεϊ συνελήφθη από την αστυνομία στο σπίτι του στο Χόπκινς της Μινεσότα με άσχετο ένταλμα και αναγνωρίστηκε ως ο «βασικός υπεύθυνος» για τη βάναυση δολοφονία της Μούνι. «Το Γραφείο του Εισαγγελέα του Λος Άντζελες κατέθεσε κατηγορίες για φόνο εναντίον του», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το LAPD. Ο Χάμφρεϊ θα μεταφερθεί στο Λος Άντζελες για να αντιμετωπίσει κατηγορίες.

Οι ερευνητές δεν έχουν αποκαλύψει τη σχέση μεταξύ του θύματος και του 41χρονου άνδρα ο οποίος είχε καταδικαστεί για ομοσπονδιακά αδικήματα ναρκωτικών μετά την αποφυλάκισή του στις 7 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα αρχεία του υπουργείου Δικαιοσύνης. Ο Χάμφρεϊ έχει καταδικαστεί για πολλά κακουργήματα στη Μινεσότα και το Ιλινόις, μεταξύ άλλων για κατηγορίες για όπλα και σεξουαλικές επιθέσεις, σύμφωνα με δικαστικά αρχεία που είδε η The Post.

Η Moύνι εργαζόταν ως κτηματομεσίτης στο πρακτορείο Nest Seeker με έδρα το Μπέβερλι Χιλς και είχε μετακομίσει στη μονάδα Skye στο Bunker Hill μόλις ένα μήνα πριν από το θάνατό της. Η αδερφή της είπε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KTLA εκείνη την εποχή ότι η αδερφή της ήταν δύο μηνών έγκυος όταν πέθανε και πάντα ήθελε να γίνει μαμά.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασε η αδερφή μου και με πονάει ακόμη και να το σκέφτομαι», είπε η Πολίν στο ρεπορτάζ. Το μοντέλο εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανό, όταν οι κάμερες παρακολούθησης στο συγκρότημα διαμερισμάτων της την απαθανάτισαν στις 6 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Μια έκθεση ιατροδικαστή διαπίστωσε ότι είχε υποστεί αμβλύ τραυματισμό στο πρόσωπο/κεφάλι, την πλάτη και το αριστερό χέρι της «Τα τραύματα αμβλείας δύναμης που παρατηρήθηκαν κατά την αυτοψία γενικά δεν θεωρούνται από μόνα τους οξεία απειλή για τη ζωή». Αλλά η έκθεση εξέτασε τους τραυματισμούς και διαπίστωσε οτι υπήρξε κάποια μορφή διαφωνίας.

«Ωστόσο, με βάση τις συνθήκες του τρόπου με τον οποίο βρέθηκε η κυρία Μούνι, αυτά τα τραύματα υποδηλώνουν ότι πιθανότατα είχε εμπλακεί σε βίαιο σωματικό καυγά πριν από τον θάνατό της. Δεδομένου αυτού, ο ρόλος που μπορεί να έπαιξαν τα ναρκωτικά ή/και το αλκοόλ στον θάνατο της, εάν υπάρχει, είναι αβέβαιος», ανέφερε η έκθεση. Μια τοξικολογική έκθεση έδειξε ότι το μοντέλο είχε στο αίμα της ένα βασικό στοιχείο της κοκαΐνης, την βενζοϋλεκγονίνη

Ο θάνατός της σημειώθηκε μόλις δύο ημέρες αφότου ένα άλλο μοντέλο, η Nικόλ "Nίκι" Κόουτς βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο LA στη Grand Avenue. Ο θάνατος των μοντέλων πυροδότησε φόβους για έναν κατά συρροή δολοφόνο, καθώς και τα δύο σκοτώθηκαν μέσα στις κατοικίες τους στο κέντρο του Λος Άντζελες. Ο θάνατος της Κόοουτς κρίθηκε τυχαίος καθώς η αιτία αναφέρθηκε ως «τοξικότητα από κοκαΐνη και αιθανόλη».