ΚΟΣΜΟΣ

Θρήνος στο Μπάκιγχαμ: Νεκρό μέλος της βασιλικής οικογένειας μόλις στα 45 του χρόνια

Θρήνος στο Μπάκιγχαμ: Νεκρό μέλος της βασιλικής οικογένειας μόλις στα 45 του χρόνια

Ο Τόμας Κίνγκστον, σύζυγος της λαίδης Γκαμπριέλ Κίνγκστον, πέθανε σήμερα 

Την είδηση του θανάτου του Τόμας Κίνγκστον σε ηλικία μόλις 45 ετών ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο Τόμας Κίνγκστον, σύζυγος της λαίδης Γκαμπριέλ Κίνγκστον, πέθανε σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η βασιλική οικογένεια. Ο Βρετανός επιχειρηματίας παντρεύτηκε την κόρη του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Μιχαήλ του Κεντ το 2019.

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Τόμας Κίνγκστον, του αγαπημένου μας συζύγου, γιου και αδελφού. Ο Τομ ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που φώτιζε τις ζωές όλων όσων τον γνώριζαν. Ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την οικογένεια και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή καθώς θρηνούμε το θάνατό του», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως ο βασιλιάς Κάρολος Γ' και η βασίλισσα Καμίλα, απέτισαν φόρο τιμής.

Η δήλωσή τους έχει ως εξής: «Ο βασιλιάς και η βασίλισσα ενημερώθηκαν για τον θάνατο του Τόμας και ενώνουν τη φωνή τους με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα Μιχαήλ του Κεντ και όλους όσοι τον γνώριζαν για να θρηνήσουν ένα πολυαγαπημένο μέλος της οικογένειας. Ειδικότερα, οι Μεγαλειότητές τους στέλνουν τις πιο θερμές σκέψεις και προσευχές τους στη Γκαμπριέλα και σε όλη την οικογένεια Κίνγκστον».

Ο αποθανών ήταν στενός φίλος με την αδελφή της Κέιτ Μιντλετον, Πίπα. Προηγουμένως είχε αρνηθεί οποιαδήποτε ρομαντική σχέση με την αδελφή της πριγκίπισσας της Ουαλίας, αφού το ζευγάρι εθεάθη μαζί αρκετές φορές το 2013.