ΚΟΣΜΟΣ

Viral η ανάρτηση του Τραμπ για την ολική έκλειψη ηλίου

Viral η ανάρτηση του Τραμπ για την ολική έκλειψη ηλίου

Το βίντεο που δημοσίευσε ο Ντόναλντ Τραμπ ξεκινά με τις λέξεις «η πιο σημαντική στιγμή της ανθρώπινης ιστορίας λαμβάνει χώρα το 2024»

Ανάρτηση που έγινε viral έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ για την ολική έκλειψη ηλίου. Ο Ντόναλντ Τραμπ δημοσίευσε στα social media μια παράξενη προεκλογική διαφήμιση, όπου το κεφάλι του αναλαμβάνει τον ρόλο του φεγγαριού – εμποδίζοντας τον ήλιο και βυθίζοντας την Αμερική στο απόλυτο σκοτάδι.

Το βίντεο που δημοσίευσε ο Ντόναλντ Τραμπ ξεκινά με τις λέξεις «η πιο σημαντική στιγμή της ανθρώπινης ιστορίας λαμβάνει χώρα το 2024» πάνω από μια εικόνα του φλεγόμενου ήλιου και υπο τους ήχους δραματικής μουσικής. Στο βίντεο πλήθη που συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν το ηλιακό γεγονός, κοιτάζοντας ψηλά τον ουρανό φορώντας προστατευτικά γυαλιά, όταν μια τεράστια σιλουέτα αρχίζει να κινείται αργά κατά μήκος του ήλιου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει περίεργο περίγραμμα στο κεφάλι του, το οποίο καλύπτει όλο τον ήλιο και δημιουργεί μια ηλιακή έκλειψη με το μήνυμα στην οθόνη να αναβοσβήνει: «Θα σώσουμε την Αμερική και θα την κάνουμε υπέροχη ξανά».