Σοφία Ρίτσι: Έγινε μανούλα στα 25 της - Η πρώτη τρυφερή ανάρτηση με τη νεογέννητη κόρη της

Το μοντέλο Σοφία Ρίτσι και ο σύζυγός της καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας
Η Σοφία Ρίτσι
Η Σοφία Ρίτσι
ΑΡ
3'

Η Σοφία Ρίτσι έγινε μητέρα! Το 25χρονο μοντέλο και ο 30χρονος σύζυγός της Έλιοτ Γκρέιντζ καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι που ονομάζεται Eλοίζ Σαμάνθα. Το κοριτσάκι γεννήθηκε πριν από τέσσερις ημέρες στις 20 Μαΐου. Η μικρότερη αδερφή της Nικόλ Ρίτσι δημοσίευσε μια φωτογραφία της, όπου εκείνη και ο σύζυγός της κρατάνε τα ποδαράκια του νεογέννητου.

«Η Eλοίζ Σαμάνθα Γκρέιντζ 5•20•24 η καλύτερη μέρα της ζωής μου», έγραψε στη λεζάντα. Οι φίλες της Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Χέδερ Ντάμπροου μοιράστηκαν μεταξύ άλλων γλυκά σχόλια και emoji με κόκκινες καρδιές. Το μεσαίο όνομα του μωρού είναι ένας συγκινητικός φόρος τιμής στην αείμνηστη μητέρα του Έλιοτ, Σαμάνθα Μπεργκ, η οποία πέθανε το 2007.

https://www.instagram.com/p/C7W-lDbpYk-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη διαδικασία της γέννησης του Έλιοτ το 1993, η Σαμάνθα υπέστη εμβολή αμνιακού υγρού, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα στο οποίο παρέμεινε μέχρι το θάνατό της. Η Σοφία και ο Έλιοτ γνωρίζονταν αρκετά χρόνια πριν αρχίσουν να βγαίνουν στις αρχές του 2021. Αρραβωνιάστηκαν το 2022 και παντρεύτηκαν το 2023.

Ο γάμος τους τον Απρίλιο του 2022 ήταν λαμπερός με μια τελετή γεμάτη αστέρια και έλαβε χώρα στη νότια Γαλλία. Η Σοφία αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια συνέντευξης στη Vogue που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο. Είπε επίσης ότι περιμένει κοριτσάκι.

Το μοντέλο είχε στο παρελθόν σχέσεις τόσο με τον Τζάστιν Μπίμπερ όσο και με τον Σκοτ Ντίσικ προτού γνωρίσει τον Γκρέιντζ, ένα στέλεχος βρετανικής δισκογραφικής εταιρείας. Η Ρίτσι είχε «καταρρεύσει» πριν γεννήσει, είπε ο πατέρας της Λάιονελ την περασμένη εβδομάδα.

https://www.instagram.com/p/C2iSqqos2dy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο 74χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι όσο πλησίαζε η ημερομηνία τοκετού, γινόταν όλο και πιο νευρική. Είπε στο Extra: «Η ζωή μου είναι τόσο γεμάτη αυτή τη στιγμή. Το μωρό μου τώρα κάνει μωρό, τι στο καλό συμβαίνει; Ο Έλιοτ και η Σοφία πρόκειται να πάθουν νευρικό κλονισμό, αλλά της έχω πει να ηρεμήσει. Της είπα 'Όταν έρθει το μωρό, τότε μπορεί να πάθεις νευρικό κλονισμό!' Είναι απλά μια υπέροχη στιγμή!».

Ο κριτής του American Idol είναι ήδη παππούς του Χάρλοου, 16, και του Σπάροου, 14, μέσω της θετής κόρης του Νικόλ Ρίτσι, αλλά είναι ενθουσιασμένος που θα ξανανιώσει το συναίσθημα, καθώς παραδέχτηκε ότι νιώθει απέραντη χαρά και σκέφτεται ότι η γονεϊκότητα θα είναι η απόλυτη «περιπέτεια» για τη Σοφία και τον σύζυγό της.

Η Σοφία ήταν «τόσο ενθουσιασμένη και ανήσυχη» να γίνει μητέρα, είπε μια πηγή τον Απρίλιο, λέγοντας οτι το ζευγάρι ετοίμασε νωρίς το παιδικό δωμάτιο. Η πηγή είπε στο UsWeekly: «Είναι γεμάτο με παστέλ ροζ και ουδέτερα χρώματα. Είναι τόσο ενθουσιασμένη και ανήσυχη να τη δει και να έρθει σπίτι. Ο Έλιοτ ήταν εκεί για εκείνη και την στήριξε πραγματικά σε αυτό το ταξίδι.

Είναι πραγματικά ευφυής και φροντίζει πάντα να έχει αυτό που χρειάζεται, να βγαίνει ραντεβού μαζί της και του αρέσει να την καθοδηγεί».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή