ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Έκαψε ζωντανή τη σύντροφό του

ΣΟΚ: Έκαψε ζωντανή τη σύντροφό του

Έκαψε ζωντανή μέχρι θανάτου την Κυριακή σε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Βερολίνο, ένας 51χρονος. Οι γείτονες είδαν τη γυναίκα να τρέχει στους διαδρόμους της πολυκατοικίας, προτού πεθάνει στο κλιμακοστάσιο.


Η γυναίκα, που κατονομάστηκε στα μέσα ενημέρωσης ως Ούλα Ν., πιστεύεται ότι την έκαψε ζωντανή ο σύντροφός της στο σπίτι τους στο Βερολίνο, στη συνοικία Charlottenburg, στις 2 το πρωί της Κυριακής, μετά από μια έντονη λογομαχία, σύμφωνα με την εφημερίδα BZ.

Ο 65χρονος Ντούσκο Μόμιτς, που μένει στον κάτω όροφο της πολυκατοικίας, δήλωσε στην εφημερίδα πως άκουγε ουρλιαχτά από το επάνω διαμέρισμα, όπου ζούσε η Ούλα Ν. «Βγήκα στο διάδρομο για να δω τι συνέβαινε», δήλωσε ο Μόμιτς.

«Τότε είδα την 45χρονη δασκάλα. Όλο της το σώμα καιγόταν σαν λαμπάδα». Δήλωσε. «Οι φλόγες έφταναν τα δύο μέτρα πάνω από το σώμα της».

Ο Μόμιτς προσπάθησε να καλύψει την γυναίκα με μια κουβέρτα για να σβήσει τις φλόγες. Αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. «Ήταν σχεδόν ολόκληρη μαύρη. Ήταν φρικτό» δήλωσε ο άντρας. Η 45χρονη Ούλα πέθανε στο κλιμακοστάσιο.

Ένας άλλος γείτονας ειδοποίησε την πυροσβεστική, καθώς το διαμέρισμα της κοπέλας φλεγόταν και ο καπνός είχε αρχίσει να γεμίζει το κτίριο. Η πολυκατοικία εκκενώθηκε και οι πυροσβέστες χρειάστηκαν μία ώρα για να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο.

Γύρω στις πέντε το πρωί, ο σύντροφος της Ούλα ειδοποίησε την αστυνομία λέγοντας: «Σκότωσα τη φίλη μου». Φαίνεται, σύμφωνα με την εφημερίδα BZ, πως ο κουβανός σύντροφός της, 51 χρονών και η Ούλα διαφωνούσαν προτού καλύψει το σώμα της με εύφλεκτο υλικό και τη βάλει φωτιά.

Ο Κουβανός, προσπάθησε να διαφύγει από το κτίριο, χωρίς να τον δουν οι γείτονες. Η αστυνομία προχώρησε αμέσως στη σύλληψή του μετά το τηλεφώνημα.