ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Ανάγκασε το παιδί της να πιει βενζίνη και το έκαψε!

ΣΟΚ: Ανάγκασε το παιδί της να πιει βενζίνη και το έκαψε!

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι μία μητέρα ανάγκασε το 4χρονο αγοράκι της να πιει βενζίνη και μετά του έβαλε φωτιά!


Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, η 40χρονη γυναίκα από την περιοχή Jinhua της Κίνας είχε έντονες διαμάχες με τον σύζυγό της για τα χρήματα.

Μάλιστα, οι γείτονες της οικογένειας ανέφεραν ότι το αντρόγυνο τσακωνόταν συχνά.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις αρχές του μήνα, όταν μετά από έναν καυγά η γυναίκα έφυγε από το διαμέρισμα και επέστρεψε με ένα μπιτόνι πετρέλαιο.

Στη συνέχεια, έπιασε το παιδί και το ανάγκασε να πιει, γιατί, όπως έλεγε ουρλιάζοντας, δεν την σεβόταν ούτε αυτό, ούτε ο πατέρας του.

Το παιδί μετά την πρώτη γουλιά αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, ενώ ο πατέρας του προσπάθησε να την αποτρέψει. Όμως εκείνη έσπρωξε το παιδί προς την αναμμένη σόμπα αερίου και περιέλουσε με πετρέλαιο, τόσο τον άνδρα και το παιδί, όσο και τον εαυτό της, με αποτέλεσμα να τυλιχθούν όλοι στις φλόγες.

Το αγοράκι δίνει μάχη για τη ζωή του σε νοσοκομείο της πόλης Jinhua, καθώς έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα, ενώ έχουν καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό και οι πνεύμονές του.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, ακόμη κι αν καταφέρει να επιβιώσει το πιο πιθανό είναι να μη μπορεί να μιλάει, ενώ θα είναι και τυφλό.

Η 40χρονη και ο σύζυγός της νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με εγκαύματα στο 15% του σώματός τους.