ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ με ερασιτεχνικό βίντεο από το ατύχημα Σουμάχερ

Θρίλερ με ερασιτεχνικό βίντεο από το ατύχημα Σουμάχερ

Μία εβδομάδα συμπληρώνεται σήμερα από το τραγικό ατύχημα που είχε ο θρύλος της F1 κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις, και η αγωνία κορυφώνεται τόσο για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, όσο και για τις συνθήκες του τραυματισμού του.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, μάρτυρας – «κλειδί» έχει καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο τη στιγμή που ο Γερμανός πιλότος κατεβαίνει την πλαγιά και βγαίνει εκτός πίστας, όπου και προσέκρουσε σε βράχο, όπως αναφέρει και το onsports.gr.

Το ερασιτεχνικό βίντεο φέρεται να βρίσκεται στη διάθεση των αρχών, που διερευνούν την υπόθεση, αλλά και στην κατοχή του περιοδικού «Der Spiegel», όπου δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο μάρτυρας έστειλε ένα αντίγραφο.

soum1
soum2

Την αποκάλυψη έκανε η «Dauphiné Libéré», με το γερμανικό περιοδικό να επιβεβαιώνει στη συνέχεια μέσω της ιστοσελίδας του ότι επικοινώνησε με τον 35χρονο Γερμανό τουρίστα και ότι έχει στην κατοχή του βίντεο από το ατύχημα, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι πιθανόν ότι θα το δημοσιεύσει τη Δευτέρα. Ο μάρτυρας, αεροσυνοδός στο επάγγελμα, δήλωσε μάλιστα στο περιοδικό ότι ο Σουμάχερ «πήγαινε με περίπου 20 χιλ, όχι περισσότερο», κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τις πληροφορίες των πρώτων ημερών.

Λίγο αργότερα, το περιοδικό δημοσίευσε το αυριανό του πρωτοσέλιδο, που έχει τίτλο: «Ένα δευτερόλεπτο».

Υπενθυμίζεται, πως ήδη στη διάθεση των αρχών βρίσκεται και το βίντεο από το κράνος που φορούσε ο θρύλος της F1, από την ανάλυση του οποίου εκτιμάται πως θα πέσει φως στις συνθήκες του ατυχήματος.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ συνεχίζει να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Γκρενόμπλ και βρίσκεται σε καταστολή. Δεν αναμένεται νέα ανακοίνωση από την πλευρά του νοσοκομείου για την πορεία της υγείας του, τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης:

Τουρίστας βιντεοσκόπησε το ατύχημα του Σούμι!

Στο «μικροσκόπιο» η κάμερα από το κράνος του Σουμάχερ

«Ο Σουμάχερ μπορεί να παραμείνει σε κώμα για εβδομάδες!»

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του Γερμανού «πιλότου»

Εικόνα-ΣΟΚ: Η ανατομία του τραυματισμού του Σουμάχερ

Σουμάχερ: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Το κράνος του Σουμάχερ έσπασε στα δύο

Τραυματίστηκε προσπαθώντας να βοηθήσει ένα κοριτσάκι ο Σουμάχερ

Τα πιο δύσκολα και κρίσιμα γενέθλια για τον Μίκαελ Σουμάχερ

Tο συγκινητικό μήνυμα των οπαδών στον Σουμάχερ! (photos+video)