ΚΟΣΜΟΣ

Άδειασαν τα σχολεία στη Γαλλία εξαιτίας ενός sms

Άδειασαν τα σχολεία στη Γαλλία εξαιτίας ενός sms

Άδειασαν τα σχολεία στη Γαλλία από μαθητές, με τις ευλογίες των γονιών τους. Αιτία; Ένα sms που έλαβαν οι γονείς

Το SMS προειδοποιούσε τους γονείς να προστατεύσουν τα παιδιά τους, καθώς στο σχολείο θα γίνει μάθημα « της θεωρίας δύο φύλλων» με πρακτική εξάσκηση των παιδιών στον αυνανισμό και ενημέρωση για την ομοφυλοφιλία!

Το δημοσίευμα της Liberation αναφέρει ότι οι μισοί μαθητές από τα σχολεία της Γαλλίας απουσίαζαν την ημέρα του μαθήματος. Τελικά το μήνυμα όπως ανακαλύφθηκε, στάλθηκε από την οργάνωση «Ισότητα και Συμφιλίωση», μία οργάνωση που συνδέεται μα την Ακροδεξιά.

Η οργάνωση ισχυρίστηκε πως η σχετική καμπάνια έγινε για να προστατευθούν τα παιδιά.

«Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση θα μπει στα νηπιαγωγεία το Σεπτέμβριο του 2014 με επιδείξεις», έγραφε το μήνυμα σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα. «Ετοιμάζονται να διδάξουν παιδιά έως και τεσσάρων ετών πώς να αυνανίζονται. Η Πολιτεία θα διδάξει τα παιδιά μας ότι δεν γεννήθηκαν αγόρια ή κορίτσια όπως ήθελε ο Θεός, αλλά όπως εκείνα επιλέξουν να γίνουν. Ομοφυλόφιλοι ομιλητές θα γεμίσουν τα κεφάλια τους με τερατώδεις ιδέες», έγραφε ακόμη το μήνυμα.

Η κλήση για μποϊκοτάζ των μαθημάτων είχε μεγαλύτερη ανταπόκριση ανάμεσα στους Μουσουλμάνους γονείς. Σύμφωνα με την Telegraph, το ποσοστό αποχής στις περιοχές των μεταναστών έφτασε έως και το 40%.

Οι φήμες φαίνεται πως ξεκίνησαν εξαιτίας της καμπάνιας με τίτλο «Η αλφαβήτα της ισότητας στο σχολείο». Οπως εξήγησε όμως το υπουργείο Παιδείας, αυτό δεν έχει βάση, καθώς πρόκειται για πρόγραμμα που προωθεί την ισότητα και τη διαφορετικότητα στα σχολεία και κάλεσε τους γονείς να μην φοβούνται να επιστρέψουν τα παιδιά τους στο σχολείο.