ΚΟΣΜΟΣ

Το τελευταίο μήνυμα ελπίδας του Ρόμπιν Γουίλιαμς προς μια καρκινοπαθή

Το τελευταίο μήνυμα ελπίδας του Ρόμπιν Γουίλιαμς προς μια καρκινοπαθή

Αν και πάλευε με την κατάθλιψη και το Πάρκινσον, ο Ρόμπιν Γουίλιαμς δεν σταματούσε λεπτό να σκέφτεται τους συνανθρώπους του προσφέροντάς τους απλόχερα συμπαράσταση και λόγια παρηγοριάς. Αυτό αποδεικνύεται στο βιντεοσκοπημένο μήνυμα που είχε στείλει πριν λίγους μήνες μέσω email σε νεαρή καρκινοπαθή που είχε εκφράσει την επιθυμία να τον συναντήσει.


Το βίντεο έφερε στη δημοσιότητα εφημερίδα της Νέας Ζηλανδίας, σύμφωνα με την οποία η μόλις 21χρονη Βίβιαν Γουόλερ, η οποία βρισκόταν στο τελικό στάδιο του καρκίνου, είχε συντάξει μια λίστα με επιθυμίες μετά τη διάγνωσή της, τον περασμένο Ιανουάριο.

Ανάμεσά τους, να προλάβει τα πρώτα γενέθλια της κόρης της Σόφι, να παντρευτεί τον σύντροφό της Τζακ και να συναντήσει τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό.

Μολονότι η Γουόλερ ήταν πολύ άρρωστη για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ, ένας φίλος της επικοινώνησε με τον Γουίλιαμς, ενημερώνοντάς τον για την επιθυμία της μελλοθάνατης. Ο ηθοποιός ανταποκρίθηκε στο αίτημα μέσω ενός βίντεο διάρκειας 20 δευτερολέπτων, με το οποίο απευθυνόταν στην κοπέλα.

«Γεια σου Βίβιαν, εδώ Ρόμπιν Γουίλιαμς. Τι γίνεται εκεί, στη Νέα Ζηλανδία;», ακούγεται να λέει ο δημοφιλής ηθοποιός υιοθετώντας παράλληλα την νεοζηλανδέζικη προφορά. «Σου στέλνω την αγάπη μου, όπως και στον Τζακ και τη Σόφι. Τώρα μπορείς να το βγάλεις αυτό από τη λίστα σου», καταλήγει το σύντομο μήνυμα.

Το βίντεο έδωσε στην εφημερίδα Sunday Star Times ο σύζυγος, πλέον, της Βίβιαν, Τζακ: «Τον αγαπάμε και θέλαμε να δείξουμε στον κόσμο πόσο υπέροχος άνθρωπος ήταν», εξηγεί προσθέτοντας ότι δεν έχει γνωστοποιήσει στη σύζυγό του την είδηση της αυτοκτονίας του αγαπημένου της καλλιτέχνη, καθώς κάτι τέτοιο θα την έθλιβε βαθύτατα, επιβαρύνοντας την ήδη άσχημη κατάσταση της υγείας της.

Διαβάστε επίσης:

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Αυτός είναι ο λόγος που τον οδήγησε στην αυτοκτονία;