ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος στο ζωολογικό κήπο: Αρκούδα προσπάθησε να σπάσει το προστατευτικό τζάμι με… βράχο!

Τρόμος στο ζωολογικό κήπο: Αρκούδα προσπάθησε να σπάσει το προστατευτικό τζάμι με… βράχο!

Σε μία πρωτοφανή αντίδραση οδήγησε μια αρκούδα η απόγνωση από τον εγκλεισμό της σε ζωολογικό κήπο, με αποτέλεσμα να σκορπίσει τον τρόμο στους επισκέπτες.

Και πώς όχι, όταν σηκώνοντας έναν βράχο 22 περίπου κιλών, προσπάθησε επανειλημμένα να σπάσει το προστατευτικό τζάμι, αναζητώντας την αίσθηση της ελευθερίας!

Minnesota bear1

Έντρομοι οι επισκέπτες του ζωολογικού κήπου της Μινεσότα άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι βλέποντας τη τζαμαρία, που μέχρι πριν από λίγα δευτερόλεπτα τούς «προστάτευε» από το άγριο ζώο, να φλερτάρει με την κατάρρευση.

Για καλή τους τύχη ωστόσο (και μάλλον όχι της αρκούδας) το προστατευτικό έμεινε στη θέση του, θυμίζοντας κάτι από σπασμένο… παρμπρίζ.

Minnesota Zoo

«Δύο αρκούδες έδειχναν να παλεύουν μεταξύ τους όταν ξαφνικά μία από αυτές σήκωσε έναν τεράστιο βράχο από τον πάτο της πισίνας και τον πέταξε στη τζαμαρία. Έκανε το ίδιο για αρκετές ακόμη φορές, ενώ οι άνθρωποι κοίταζαν αρχικά αποσβολωμένοι», ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Minnesota bear

Οι εργαζόμενοι του κήπου κατάφεραν τελικά να θέσουν υπό τον έλεγχό τους την κατάσταση, πυροβολώντας την 400 περίπου κιλών αρκούδα με αναισθητικά βέλη, ενώ επισκεύασαν και τη ζημιά που προκάλεσε.

Ποια θα είναι πάντως τύχη του γιγάντιου θηλαστικού παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο…

Σχετικές ειδήσεις