ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Δημοσιογράφοι πέφτουν νεκροί κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης (video)

Σοκ: Δημοσιογράφοι πέφτουν νεκροί κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης (video)

Βίντεο – ντοκουμέντο που προκαλεί σοκ δόθηκε στη δημοσιότητα με την εν ψυχρώ δολοφονία δύο δημοσιογράφων, η οποία μεταδίδεται σε ζωντανή μετάδοση.

Ήταν μία μέρα όπως όλες οι άλλες, ή τουλάχιστον, έτσι φαινόταν. Η ρεπόρτερ έπαιρνε συνέντευξη, η οποία μεταδιδόταν σε απ'ευθείας σύνδεση. Όταν ακούστηκαν πυρά, τα οποία προκάλεσαν το θανάσιμο τραυματισμό της δημοσιογράφου και του εικονολήπτη.

Λίγο αργότερα, ο γενικός διευθυντής του WDBJ7 Τζέφρι Μαρκς ανακοίνωσε τα ονόματα των θυμάτων: "Διαπιστώσαμε με τη βοήθεια της αστυνομίας και δικών μας εργαζομένων ότι η 'Αλισον Πάρκερ και ο 'Ανταμ Γουάρντ πέθαναν σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 06.45' (τοπική ώρα) όταν ακούστηκαν πυρά".

"Δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα, δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο ύποπτος ή ο δολοφόνος", πρόσθεσε αναφέροντας ότι νωρίτερα είχε συνομιλήσει με την αστυνομία της κομητείας Φράνκλιν.

photos

Σύμφωνα με τις εικόνες που μαγνητοσκοπήθηκαν από τον εικονολήπτη του WDBJ7 πριν πέσει νεκρός, αρχικά ακούγονται πυροβολισμοί, η κάμερα πέφτει στο έδαφος και μαγνητοσκοπεί τα πόδια αυτού που πυροβόλησε, ο οποίος σκοτώνει τη δημοσιογράφο από την οποία ακούστηκαν μόνο κραυγές.

Suspect still on the loose after killing

Η 'Αλισον Πάρκερ είχε αποφασίσει να γιορτάσει την τελευταία ημέρα της πρωινής αυτής εκπομπής, σύμφωνα με τον εργοδότη της. "Η 'Αλισον είχε φέρει μπαλόνια. Ήταν η τελευταία της πρωινή εκπομπή και το γιορτάζαμε", σύμφωνα με τον εργοδότη της.

 85200479 parker ward976

Ο ύποπτος για τη δολοφονία δύο δημοσιογράφων της τηλεόρασης σε ζωντανή μετάδοση στη Βιρτζίνια έχει αναγνωριστεί και πιστεύεται ότι είναι ένας δυσαρεστημένος νυν ή πρώην εργαζόμενος στον τηλεοπτικό σταθμό όπου δούλευαν και τα θύματά του.

Ο κυβερνήτης της Βιρτζίνια Τέρι Μακόλιφ διαβεβαίωσε ότι η επίθεση εναντίον του 27χρονου εικονολήπτη Άνταμ Γουάρντ και της 24χρονης δημοσιογράφου Άλισον Πάρκερ δεν ήταν τρομοκρατική ενέργεια.

Ο τηλεοπτικό σταθμός WTVR του Ρίτσμοντ --θυγατρική εταιρεία του CBS News-- και το ραδιόφωνο WTOP ανέφεραν εξάλλου ότι ο ύποπτος επιβαίνει σε ένα όχημα και καταδιώκεται από την αστυνομία.

Δείτε εδώ το συγκλονιστικό βίντεο

Σχετικές ειδήσεις