ΚΟΣΜΟΣ

Αγνοείτο επί 9 χρόνια και βρέθηκε νεκρός μέσα από το Google Maps (pics&vid)!

Αγνοείτο επί 9 χρόνια και βρέθηκε νεκρός μέσα από το Google Maps (pics&vid)!

Οι δυνατότητες που προσφέρει πλέον η τεχνολογία σε συνδυασμό με την παρατηρητικότητα ενός διακοσμητή χριστουγεννιάτικων δένδρων βοήθησαν ώστε να λυθεί ένα μυστήριο που ταλαιπωρούσε μια οικογένεια επί εννέα ολόκληρα χρόνια.

Όταν εξαφανίστηκε το 2006, ο Ντέιβι Λι Νάιλς ήταν 72 ετών και είχε πρόσφατα διαγνωσθεί με καρκίνο και κατάθλιψη. Παρά τις επίμονες προσπάθειες των οικείων του και βέβαια της αστυνομίας, δεν βρέθηκε ποτέ κανένα ίχνος του. Όλα αυτά μέχρι την αρχή της τρέχουσας εβδομάδας, καθώς στις 10 Νοεμβρίου, αστυνομικοί ανέσυραν το αυτοκίνητό του από μια λίμνη εντοπίζοντας εντός τον σκελετό του.

Για να βρεθεί ο Νάιλς χρειάστηκε να επιστρατεύσει την παρατηρητικότητά του ένας Αμερικανός διακοσμητής, ο οποίος χαζεύοντας στο ίντερνετ και συγκεκριμένα στο Google Maps, πρόσεξε ότι σε μια άκρη της λίμνης υπήρχε ένα βυθισμένο αυτοκίνητο.

«Όσο ξαφνικά εξαφανίστηκε ο θείος μου, τόσο ξαφνικά και απρόσμενα εντοπίστηκε. Η είδηση δεν είναι καθόλου ευχάριστη, ωστόσο μπήκε ένα τέλος σε μια διαρκή αναζήτηση που μας προκαλούσε μεγάλη στενοχώρια», δήλωσε στα αμερικανικά ΜΜΕ ο Σκοτ Χάθγουεϊ, ανιψιός του άτυχου άνδρα.

Σχετικές ειδήσεις