Τρίχρονη γλίτωσε από θαύμα σε βόλτα πάνω στις ράγες

Μοιραία απέβη η βόλτα κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών για έναν πατέρα, φύλακα-άγγελο όμως αποδείχτηκε ότι είχε η κόρη του...

Μοιραία απέβη η βόλτα κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών για έναν πατέρα στη Βρετανία, φύλακα-άγγελο όμως αποδείχτηκε ότι είχε η τρίχρονη κόρη του.

Ο πατέρας, με εγκληματική αμέλεια, περπατούσε με την κόρη του στις ράγες, κοντά σε μια διάβαση πεζών στο σταθμό του Άντουικ, στο νότιο Γιορκσάιρ.

Ακόμα και όταν πλησίαζε ένα τρένο, που κινούνταν με ταχύτητα 160 χλμ/ώρα, ο πατέρας δεν έκανε κάτι για να προστατεύσει το παιδί και τον εαυτό του.

Το χτύπημα άφησε νεκρό τον 28χρονο άνδρα, όμως το μικρό κορίτσι επέζησε, σοβαρά τραυματισμένο. Διακομίστηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο του Σέφιλντ, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να μην πρόκειται για δυστύχημα, αλλά ο πατέρας να περπατούσε ηθελημένα με την κόρη του πάνω στις γραμμές, με σκοπό να αυτοκτονήσει.

Πριν τη μοιραία σύγκρουση, πατέρας και κόρη περιπλανήθηκαν στα χωράφια της περιοχής και πήδηξαν πάνω από ένα συρμάτινο φράχτη, για να περάσουν στις ράγες.

Ο επιθεωρητής Richard Price, της βρετανικής αστυνομίας Μεταφορών, δήλωσε εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι το μικρό κορίτσι γλίτωσε από τη σφοδρή σύγκρουση με την αμαξοστοιχία.

Τα στοιχεία του πατέρα και του παιδιού παραμένουν άγνωστα, καθώς ο νεαρός άνδρας δεν είχε πάνω του κανένα έγγραφο.