ΚΟΣΜΟΣ

Ινδοί έστειλαν (για) τσάι (σ)τον Τραμπ

Ινδοί έστειλαν (για) τσάι (σ)τον Τραμπ

Έξι χιλιάδες φακελάκια πράσινο τσάι, στον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τον Λευκό Οίκο, Ντόναλντ Τραμπ, επισημαίνοντας ότι το ρόφημα θα μπορούσε να τον βοηθήσει να γίνει «εξυπνότερος» και να «εξαγνίσει» την ψυχή του, έστειλε μια ινδική εταιρεία.

Το ασυνήθιστο αυτό δώρο, που ισοδυναμεί με κατανάλωση 4 ετών (αν ακολουθεί το ρυθμό τεσσάρων φλιτζανιών σε καθημερινή βάση), προσέφερε στον υποψήφιο πλανητάρχη μια επιχείρηση που εδρεύει στην Κολκάτα (ανατολικά), η Te-a-me.

Ο ιδιοκτήτης της Σουμίτ Σαχ δήλωσε μάλιστα στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι άνοιξε έναν ιστότοπο, το www.teafortrump.com, όπου οι χρήστες μπορούν να προτρέψουν τον δισεκατομμυριούχο να πίνει καθημερινά τσάι.

«Πιστεύουμε βαθιά ότι το πράσινο τσάι είναι ωφέλιμο για πολλούς ανθρώπους. Σκεφτήκαμε ότι αυτό το ρόφημα θα βοηθήσει (τον Ντόναλντ Τραμπ) να εξαγνίσει το πνεύμα του, το σώμα του και την ψυχή του», εξήγησε ο Ινδός ιδιοκτήτης.

«Έχει επιπλέον αποδειχθεί ότι το πράσινο τσάι κάνει τους ανθρώπους εξυπνότερους. Επομένως το μήνυμα που στέλνουμε είναι "σας παρακαλούμε, κ. Τραμπ, πιείτε αυτό το τσάι. Είναι για το συμφέρον σας, για το συμφέρον των ΗΠΑ, για το συμφέρον ολόκληρου του πλανήτη"», κατέληξε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων