ΚΟΣΜΟΣ

Προσφέρουν αστρονομικό ποσό στον άνδρα με το βιονικό πέος για να παίξει σε ταινία πορνό!

Προσφέρουν αστρονομικό ποσό στον άνδρα με το βιονικό πέος για να παίξει σε ταινία πορνό!

Την καλύτερη χρονιά φαίνεται ότι διανύει ο Μοχάμεντ Αμπάντ, ο άνθρωπος που απέκτησε βιονικό πέος με τη βοήθεια της επιστήμης!

Εκτός του ότι το... χρησιμοποιήσε για πρώτη φορά, ο Πακιστανός Μοχάμεντ Αμπάντ, είχε και ανήθικη πρόταση από εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών, που του προσφέρει μέχρι και 1 εκατ. ευρώ για να γίνει πορνοστάρ.

Ο Αμπάντ έχασε το μόριό του όταν ήταν έξι ετών σε τροχαίο ατύχημα και από τότε ονειρευόταν την ημέρα που θα αποκτήσει ξανά λειτουργικό πέος.

O Πακιστανός υποβλήθηκε από το 2012 σε διαδοχικές χειρουργικές επεμβάσεις για να αποκτήσει βιονικό πέος, με τους γιατρούς να κάνουν το όνειρό του πραγματικότητα αφού έλαβαν μόσχευμα από το μπράτσο του.

Τώρα η εταιρεία παραγωγής ταινιών ενηλίκων «BangBros τού έκανε μία αρκετά γενναιόδωρη προσφορά για να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό.

Ο παραγωγός της εταιρείας "Bangbros", Κόλιν Ράι, επικοινώνησε με την ιστοσελίδα "Daily Star" αφότου διάβασε την ιστορία του Αμπάντ.

«Ενδιαφερόμαστε πολύ για τον άνθρωπο αυτό. Το πακέτο που διαθέτει είναι μοναδικό. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μαζί του μία συμφωνία ύψους 10 χιλιάδων δολαρίων, 25 χιλιάδων δολαρίων ή ακόμα και συμφωνία ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων», επισημαίνει ο παραγωγός της εταιρείας, Κόλιν Ράι, στη Daily Star και προσθέτει ότι η ιστορία του τους συγκίνησε.

Σχετικές ειδήσεις