ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη ιστορία: Επιβίωσε για τρεις εβδομάδες ολομόναχη στο δάσος τρώγοντας μανιτάρια και μούρα

Απίστευτη ιστορία: Επιβίωσε για τρεις εβδομάδες ολομόναχη στο δάσος τρώγοντας μανιτάρια και μούρα

Μία ιστορία βγαλμένη από κινηματογραφική ταινία με πρωταγωνίστρια μία 25χρονη φοιτήτρια ραδιολογίας, κάνει σήμερα το γύρο του διαδικτύου.

Η Lisa Theris στάθηκε τυχερή μες την ατυχία της, γιατί κατάφερε να επιβιώσει σε δάσος ολομόναχη τρώγοντας μόνο μούρα και άγρια μανιτάρια. Η 25χρονη περιπλανιόταν στο δάσος για τρεις εβδομάδας, πριν βρεθεί ταλαιπωρημένη και αποστεωμένη.

43439F4500000578 4791246 By the time she was found Theris had lost 50 pounds and was cove a 2 1502799003690

Η περιπέτεια της φοιτήτριας ξεκίνησε όταν μαζί με δύο φίλους της (με βεβαρημένο ποινικό μητρώο) μετέβη σε δασική περιοχή του Μίντλαντ, προκειμένου να μείνουν σε μία καλύβα. Ωστόσο, η Theris μετά από λίγο συνειδητοποίησε ότι η καλύβα δεν ήταν των φίλων της και φοβήθηκε ότι θα έχει νομικές συνέπειες αν την πιάσουν.

Για το λόγο αυτό, όπως υποστηρίζει έφυγε από την καλύβα, όμως τότε ξεκίνησε και η άγρια περιπέτειά της που παραλίγο να της κοστίσει την ίδια της ζωής. Στο αχανές δάσος, στη μέση του πουθενά η νεαρή επί τρεις εβδομάδες ολομόναχη κατάφερε να επιβιώσει με ό,τι έβρισκε στη φύση, συνήθως μανιτάρια και ούρα. Μάλιστα, ήταν ξυπόλητη γιατί πάνω στη βιασύνη της να εγκαταλείψει την καλύβα άφησε τα παπούτσια της, ενώ επίσης δεν πήρε μαζί της ούτε την τσάντα με το κινητό της.

Αν και η ίδια πίστευε ότι θα έβρισκε το δρόμο για να κάνει οτοστόπ, ωστόσο φαίνεται ότι πήρε λάθος κατεύθυνση και χάθηκε μέσα στο δάσος.

Έπειτα από τρεις εβδομάδες, τελικά κατάφερε να βρει τον αυτοκινητόδρομο. Η εικόνα της όμως είχε αλλάξει δραματικά, ήταν αποστεωμένη, ενώ είχε γρατζουνιές σε ολόκληρο το σώμα της. Η οδηγός που την βρήκε, ειδοποίησε την αστυνομία και η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και αναρώνει.