ΚΟΣΜΟΣ

Θύελλα αντιδράσεων για τις δηλώσεις του Ματ Ντέιμον για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Θύελλα αντιδράσεων για τις δηλώσεις του Ματ Ντέιμον για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Τα σχόλια που έκανε το περασμένο διάστημα ο Ματ Ντέιμον για τα θύματα και τους θύτες σχετικά με τα σεξουαλικά σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει στο Χόλιγουντ προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πολλές ήταν οι γυναίκες ηθοποιοί που απάντησαν στον Ντέιμον καταδικάζοντας τη στάση του, ανάμεσά τους η Μίνι Ντράιβερ και η Αλίσια Μιλάνο.

Τώρα ο Ντέιμον πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα και δήλωσε ότι οι άνδρες του Χόλιγουντ που δεν είναι θηρευτές πρέπει να μιλήσουν κι αυτοί.

«Βρισκόμαστε σε αυτή τη στιγμή ξεκαθαρίσματος και αυτό είναι πολύ καλό, αλλά σκέφτομαι ότι ένα πράγμα για το οποίο δεν μιλάμε είναι ότι εκεί έξω υπάρχουν κι ένα σωρό άντρες -η πλειοψηφία των αντρών που ξέρω εγώ- που δεν το κάνουν αυτό το πράγμα (σεξουαλική παρενόχληση) και των οποίων οι ζωές δεν πρόκειται να επηρεαστούν», είπε χαρακτηριστικά στο Business Insider.

«Αν πρέπει να δηλώσω κάτι για σεξουαλική παρενόχληση, δεν με νοιάζει, θα το δηλώσω, θα το είχα δηλώσει από πριν, δεν το κάνω και οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που ξέρω δεν το κάνουν», είπε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Ρoή Ειδήσεων