ΚΟΣΜΟΣ

Μόσχα: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από επίθεση ενόπλου σε εργοστάσιο

Μόσχα: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από επίθεση ενόπλου σε εργοστάσιο

Ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε κτήριο στα νότια της Μόσχας.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών ένοπλος άνοιξε πυρ σε εργοστάσιο στη νοτιοανατολική Μόσχα, σκοτώνοντας τουλάχιστον ένα άτομο και τραυματίζοντας τρεις.

Αρχικά υπήρξαν πληροφορίες για ομήρους, που όμως τελικά διαψεύστηκαν. Οι πληροφορίες αυτές διαψεύσθηκαν αργότερα από την αστυνομία, που επιβεβαίωσε πάντως ότι δράστης είναι ο πρώην ιδιοκτήτης του εργοστασίου.

Η αστυνομία έχει περικυκλώσει το εργοστάσιο Μenshevik, όπου βρίσκεται ο Ilya Averyanov, ο οποίος άνοιξε πυρ μετά από καβγά με τη διοίκηση του εργοστασίου. Μέχρι στιγμής ο δράστης δεν έχει διατυπώσει κάποια αιτήματα.

«Μου πήραν το εργοστάσιό μου χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα, κατέστρεψαν την επιχείρησή μου. Έχω οκτώ παιδιά. Ξέρετε δίνω μάχη εδώ και τέσσερα χρόνια. Εξαγοράζουν επιχειρήσεις, πλαστογραφούν έγγραφα και μετά κερδίζουν τις υποθέσεις στα δικαστήρια μ’ αυτά τα παραποιημένα έγγραφα. Ήρθα το πρωί να δουλέψω, αλλά με υποδέχθηκαν με πιστόλια και όπλα.Έχω ένα όπλο, σήμερα το χρησιμοποίησα για αυτοάμυνα. Μια σφαίρα που έριξα, πιστεύω ότι δυστυχώς προκάλεσε έναν θάνατο. Αυτή είναι όλη η ιστορία. Αν παραμείνω ζωντανός θα πολεμήσω μέχρι τέλους. Τώρα με έχουν περικυκλώσει οι ειδικές δυνάμεις. Ή θα αυτοπυροβοληθώ ή θα παραδοθώ», είπε ο Averyanov σύμφωνα με το sputnik.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Πηγή φωτογραφίας: RT

Σχετικές ειδήσεις