ΚΟΣΜΟΣ

Η απόλυτη φρίκη: Εξαναγκάζουν 12χρονες να κάνουν σεξ με 10 άντρες στη σειρά

Η απόλυτη φρίκη: Εξαναγκάζουν 12χρονες να κάνουν σεξ με 10 άντρες στη σειρά

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι φρικιαστικές λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις συμμορίες στη Βρετανία.

Συγκεκριμένα, αρρωστημένα μυαλά έχουν επιβάλει ένα αρρωστημένο ιεραρχικό σύστημα, εξαναγκάζοντας κορίτσια ακόμα και 12 ετών να κάνουν σεξ με 10 μέλη συμμορίας στη σειρά!

Σύμφωνα με συγκλονιστικές μαρτυρίες ειδικής στη νεανική βία, τα άτυχα κορίτσια εκτελούν εντολές, ικανοποιώντας τις διεστραμμένες σεξουαλικές ορέξεις μελών που βρίσκονται στα υψηλά στρώματα της πυραμίδας σε μια συμμορία.

Όπως αποκαλύπτει, δε, προκαλώντας ανατριχίλα, σκοπός είναι να συνειδητοποιήσουν πόσο χαμηλά βρίσκονται οι ανήλικες στην ιεραρχία, αλλά και το τι χρειάζεται να κάνουν προκειμένου να «ανέβουν», υποδυόμενες ρόλους που τις υπαγορεύουν.

«Οι άνδρες μπαίνουν κυριολεκτικά στη σειρά (σ.σ. εξού και η υποτιμητική ονομασία «line-ups») για να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με μια ανήλικη», εξομολογείται και σοκάρει η πρώην σύμβουλος του βρετανικού κυβερνητικού οργανισμού για την ασφάλεια των πολιτών «Home Office» και επικεφαλής φιλανθρωπικής οργάνωσης, Jennifer Blake.

Οι αποκαλούμενες «line-ups» προσδιορίζονται για να παρέχουν σεξουαλικές υπηρεσίες στους «φίλους» τους, ενώ όσες μένους έγκυες εγκαταλείπονται, επιτείνοντας την αίσθηση του σοκαριστικού.

Όταν ωστόσο ανεβαίνουν στην ιεραρχία ονομάζονται «links» και καλούνται να κοιμηθούν με μικρότερες ομάδες, τριών ή τεσσάρων αντρών τη φορά.

Ανάμεσα, δε, στα καθήκοντά όλων των «ευάλωτων κοριτσιών» είναι «να κρύβουν ναρκωτικά και όπλα για τα μέλη των συμμοριών, για τα οποία θα έκαναν τα πάντα».

Ακόμα πιο ψηλά στην ιεραρχία, σύμφωνα πάντα με την Blake, είναι τα «κορίτσια» με τα οποία τα μέλη των συμμοριών συνάπτουν «χαλαρές» σχέσεις, ενώ ακολουθούν οι «σύζυγοι», οι οποίες απολαμβάνουν τα «προνόμια» της φίλενάδας.

Όπως, δε, καταλήγει η Blake, τα νεαρά κορίτσια, λόγω συνήθως του προβληματικού περιβάλλοντός τους, «θαμπώνονται» από τη «γοητεία» της ζωής των συμμοριών, ωστόσο συχνά καταλήγουν θύματα αρρωστημένων εγκλημάτων και βιασμών.

Σχετικές ειδήσεις