ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Σκότωσε την πρώην γυναίκα του και αυτοκτόνησε μεταδίδοντάς το στο facebook

Σοκ: Σκότωσε την πρώην γυναίκα του και αυτοκτόνησε μεταδίδοντάς το στο facebook

Εικόνες φρίκης σε live μετάδοση.

Πρωτοφανής και σοκαριστική για τα δεδομένα της Καμπότζης, ήταν η κίνηση ενός νεαρού άνδρα να μεταδώσει live την αυτοκτονία του στο facebook, αφού μάλιστα πρώτα είχε σκοτώσει την πρώην σύζυγό του.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, ο Ρα Τσάι Ρατ, 21 ετών, σκότωσε την πρώην σύζυγό του σε ένα σχολείο στην επαρχία Κάνταλ χθες Πέμπτη (19/04) και στη συνέχεια πήγε στη γέφυρα Τσουμπάσα που βρίσκεται κοντά και πήδηξε στον ποταμό Μεκόνγκ. Μόνο η αυτοκτονία μεταδόθηκε απευθείας στο Facebook, επεσήμανε η αστυνομία.

«Δεν έχει ξανασυμβεί. Είναι η πρώτη τέτοια υπόθεση», δήλωσε ο Κερτ Τσάνταριντ, εκπρόσωπος της αστυνομίας, αναφερόμενος στην απευθείας μετάδοση της αυτοκτονίας.

Το Reuters κατάφερε να έχει πρόσβαση στο βίντεο της αυτοκτονίας σήμερα στο Facebook. Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν κάποιος χρήστης του ιστότοπου κατήγγειλε το περιεχόμενο του βίντεο ή ζήτησε να κατέβει.

Εκπρόσωπος του Facebook στη Σιγκαπούρη επεσήμανε ότι η εταιρεία δεν είναι ακόμη σε θέση να σχολιάσει την υπόθεση.

Το Facebook είναι ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης που προτιμούν στην Καμπότζη. Σχεδόν το ένα τρίτο των 15,8 εκατομμυρίων κατοίκων της χώρας είναι χρήστες του Facebook, με τον ιστότοπο να αποτελεί βασική πηγή ενημέρωσης για πολλούς, κυρίως τους νέους.

Διαβάστε επίσης:

Έλληνες πιλότοι σε Τουρκία: Μολών Λαβέ – Σας περιμένουμε

Η «Θεσσαλονικιά λύκαινα» που… τρέμει ο Ερντογάν! (vids+pics)

Σχετικές ειδήσεις