ΚΟΣΜΟΣ

Μοντέλο κάνει πασαρέλα... θηλάζοντας το μωρό της

Μοντέλο κάνει πασαρέλα... θηλάζοντας το μωρό της

Mε το μωρό της στην αγκαλιά να θηλάζει εθεάθη στην πασαρέλα το μοντέλο Μάρα Μάρτιν. Ηταν μία ιδιαίτερη στιγμή στην επίδειξη μόδας για μαγιό του περιοδικού «Sports Illustrated».

Είναι μία από τις 16 φιναλίστ που επέλεξε το περιοδικό «Sports Illustrated» για την επίδειξη μαγιό που πραγματοποιήθηκε στο Μαιάμι. Η Αμερικανίδα εμφανίστηκε χαμογελαστή και με λίγα παραπανίσια κιλά της γέννας. Το μοντέλο κατάγεται από το Μονρό του Μίσιγκαν, όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα New York Post.

Η 30χρονη Μάρα έβαλε το χρυσό μαγιό της πήρε αγκαλιά την κόρη της, Άρια, μόλις πέντε μηνών και ξεκίνησε την πασαρέλα.

Το μοντέλο κατέβασε τη μία τιράντα για να θηλάσει το μωρό της, του έβαλε ακουστικά, πιθανότατα για να το προστατεύσει από τον θόρυβο και πάνω από την πάνα, του φόρεσε μαγιό.

Πριν από την εμφάνισή της στην πασαρέλα, η Μάρτιν ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram το ακόλουθο μήνυμα:

«Είμαι τόσο χαρούμενη που με επέλεξε η ομάδα της Sports Illustrated».

Το περιοδικό, ξετρελάθηκε με την εμφάνιση της Martin και ανέβασε το σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του με το σχόλιο «Girl Power».

Ενθουσιώδης όμως ήταν και η αντίδραση πολλών χρηστών στα social media, καθώς έσπευσαν να επαινέσουν την επιλογή της να κάνει πασαρέλα με τον συγκεκριμένο τρόπο συμβάλλοντας στην ανατροπή των σημερινών ταμπού για τον δημόσιο θηλασμό.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω πως η κόρη μου και εγώ γίναμε πρωτοσέλιδο για κάτι που κάνουμε κάθε μέρα» ενώ σε άλλα σχόλιά της υποστηρίζει πως «οι γυναίκες μπορούν να κάνουν τα πάντα».