ΚΟΣΜΟΣ

Εικόνες ΣΟΚ: Έτρωγε τα νύχια της και προκάλεσε τον εφιάλτη της! Αναγκάστηκαν να την ακρωτηριάσουν

Εικόνες ΣΟΚ: Έτρωγε τα νύχια της και προκάλεσε τον εφιάλτη της! Αναγκάστηκαν να την ακρωτηριάσουν

Εφιαλτικές συνέπειες είχε μια κακή συνήθεια που ανέπτυξε στο σχολείο μια 20χρονη από την Αυστραλία.

Γιατί ούτε στο χειρότερο εφιάλτη της μπορούσε να φανταστεί ποτέ, πως κάτι τόσο απλό θα την έφερνε αντιμέτωπη με τον καρκίνο του δέρματος, πρωταγωνιστώντας σε μία από τις πιο παράξενες και σπάνιες ιατρικές περιπτώσεις που έχουν εμφανιστεί τελευταία στα διεθνή ΜΜΕ.

Η Courtney Whithorn άρχισε να τρώει τα νύχια από τα πρώτα χρόνια του σχολείου, λόγω του bullying που δεχόταν από τους συμμαθητές της.

Η κατάσταση μάλιστα χειροτέρευε χρόνο με το χρόνο, τόσο που στα 16 της χρόνια, το 2014, έφτασε στο σημείο να «φάει» τελείως το νύχι του αντίχειρά της!

Πιστεύοντας ότι το νύχι της θα έβγαινε ξανά γρήγορα, η φοιτήτρια ψυχολογίας δεν ανησύχησε. Μέχρι που μερικές εβδομάδες αργότερα, συνειδητοποίησε έντρομη ότι το νύχι της, όχι μόνο δεν μεγάλωνε κανονικά, αλλά το δέρμα του αντίχειρά της είχε αρχίσει να γίνεται μαύρο.

Παρ ΄όλα αυτά η Courtney ντρεπόταν να μιλήσει στους γονείς της ή να επισκεφθεί έναν γιατρό, με αποτέλεσμα, για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, να κρύβει το πρόβλημά της με ψεύτικα νύχια και βερνίκια, ενώ παράλληλα έλεγε σε όποιον το παρατηρούσε, ότι είχε χτυπήσει.

Όταν τελικά βρήκε το θάρρος να επισκεφθεί γιατρό τον Ιούλιο του 2018, αφού η κατάσταση είχε φθάσει στο απροχώρητο χωρίς να βλέπει βελτίωση, η 20χρονη πληροφορήθηκε ότι το τραύμα που είχε προκαλέσει στο δάχτυλό της είχε ως αποτέλεσμα να αναπτυχθεί εκεί μια σπάνια μορφή καρκίνου του δέρματος, γνωστό και ως ακραίο φακοειδές υποδόριο μελάνωμα.

Το σοκ που υπέστη ήταν μεγάλο, ωστόσο έγινε ακόμα μεγαλύτερο, όταν οι γιατροί, παρά τις διαδοχικές χειρουργικές επεμβάσεις για την αφαίρεση του μελανώματος, δεν κατάφεραν να σώσουν το δάχτυλό της.

Αναγκάστηκαν έτσι να της το ακρωτηριάσουν την περασμένη εβδομάδα…

Μετά από τη φρικιαστική αυτήν εξέλιξη, η Courtney αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της, προκειμένου να προειδοποιήσει άλλους νέους.

«Όταν σκεφτόμουν ότι προκάλεσα εγώ αυτήν την ασθένεια στον εαυτό μου, πήγαινα να τρελαθώ. Είναι αδιανόητο αν σκεφτείς πόσα παιδιά τρώνε σήμερα τα νύχια τους», δήλωσε, συμβουλεύοντας όποιον παρατηρήσει οτιδήποτε παράξενο στα νύχια του να τρέξει αμέσως στο γιατρό…

Προσοχή, σκληρές εικόνες στην γκάλερι