ΚΟΣΜΟΣ

Μακελειό στην Αυστραλία: Ξεκλήρισε την οικογένειά του και έμεινε για ημέρες στο σπίτι με τα πτώματα

Μακελειό στην Αυστραλία: Ξεκλήρισε την οικογένειά του και έμεινε για ημέρες στο σπίτι με τα πτώματα

Οργή και αποτροπιασμόπροκαλούν οι λεπτομέρειες του φρικτού εγκλήματος που συγκλονίζει την Αυστραλία τις τελευταίες ώρες

Ο 24χρονος Anthony Robert Harvey παραδόθηκε την Κυριακή (09/09) σε αστυνομικό τμήμα, αφού σκότωσε τα τρία κοριτσάκια του, τη σύντροφό του και την μητέρα της.

Αστυνομικοί που έφθασαν στον τόπο του εγκλήματος, βρήκαν τα πτώματα των δίδυμων κοριτσιών Alice Ester και Beatrix Mae Harvey (δύο ετών), της μεγαλύτερης αδελφής τους, Charlotte Kate Harvey (3,5 ετών), της 41χρονης Mara Lee Harvey και της 73χρονης μητέρα της, Ann Quinn.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο δολοφόνος έμεινε για αρκετά 24ωρα στο σπίτι με τα πτώματα, πριν εγκαταλείψει το Περθ και ταξιδέψει στην κοινότητα Pannawonica, όπου παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι δύο γυναίκες δολοφονήθηκαν στην κουζίνα, ενώ τα παιδιά σε άλλα σημεία του σπιτιού. Μάλιστα, ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε διάφορα όπλα για να ξεκληρίσει την οικογένειά του, μεταξύ των οποίων ένα αμβλύ αντικείμενο και διάφορα μαχαίρια.

«Πιστεύουμε ότι οι δολοφονίες έγιναν μέσα σε διάστημα δύο ημερών. Η μητέρα Mara και τα τρία παιδιά της σκοτώθηκαν στις 3 Σεπτεμβρίου και η Quinn την επομένη», πρόσθεσε.

Αμετανόητος ο 24χρονος εμφανίστηκε σήμερα σε βίντεο-σύνδεση, κατά την οποία άκουσε τον δικαστή να του απαγγέλλει τις κατηγορίες που τον βαρύνουν.

Με πληροφορίες από: abc.net.au

Φωτό: skynews