ΚΟΣΜΟΣ

Ασύλληπτο: Σκότωσε το 6 μηνών μωρό του γιατί η γυναίκα του δεν ήθελε να κάνουν σεξ (pics)

Ασύλληπτο: Σκότωσε το 6 μηνών μωρό του γιατί η γυναίκα του δεν ήθελε να κάνουν σεξ (pics)

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η δολοφονία ενός βρέφους έξι μηνών από τον ίδιο του τον πατέρα στη Βραζιλία.

Σύμφωνα μάλιστα με τα τοπικά Μέσα, ο 25χρονος Μαϊκόν Σαλουστιάνο Σίλβα προέβη σε αυτό το φρικιαστικό έγκλημα, έπειτα από καβγά που είχε με την 20χρονη σύζυγό του Τζένιφερ. Ο λόγος; Δεν ήθελε να κάνουν σεξ!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το όπλο της δολοφονίας πίσω από έναν καναπέ στο σπίτι του ζευγαριού, στην πόλη Λουτζιάνια, μαζί με δεκάδες σφαίρες.

Ο 25χρονος «δικαιολογήθηκε» στους αστυνομικούς για το στυγερό έγκλημα, δηλώνοντας ότι δεν θυμόταν τι έκανε, καθώς βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ και μαριχουάνας.

Από την πλευρά του, ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε πως σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο Σίλβα πυροβόλησε εξ επαφής το μικρό Μισέλ «σε μια στιγμή οργής».

«Η μητέρα μάς είπε ότι ο σύζυγός της την ξύπνησε και της ζήτησε να κάνουν σεξ. Του απάντησε ότι ήταν κουρασμένη και τότε ο δράστης εκνευρίστηκε και της επιτέθηκε. Κάποια στιγμή, αφού πήγε για νερό, επέστρεψε με το πιστόλι στα χέρια και την απείλησε. Όταν αυτή επιχείρησε να τον ηρεμήσει, τότε αυτός έβαλε το όπλο στο στήθος του παιδιού και το πυροβόλησε, αφού πρώτα της ζήτησε να του πει αν τον θεωρούσε ικανό να κάνει κάτι τέτοιο» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.