ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Ιδιοκτήτης εστιατορίου δολοφόνησε 61χρονο και τον «σέρβιρε» στους πελάτες του

Φρίκη: Ιδιοκτήτης εστιατορίου δολοφόνησε 61χρονο και τον «σέρβιρε» στους πελάτες του

Μία απίστευτη ιστορία φρίκης αποκαλύφθηκε στην Ταϊλάνδη, όταν πελάτες χορτοφαγικού εστιατορίου ανακάλυψαν στο γεύμα τους κομμάτια από κρέας… και μάλιστα ανθρώπινου.

Την ώρα που απολάμβαναν τα χορτοφαγικά noodles τους οι θαμώνες του εν λόγω εστιατορίου, παρατήρησαν κάτι σκληρό να επιπλέει στο πιάτο τους. Με έκπληξη ανακάλυψαν ότι πρόκειται για κομμάτια κρέατος. Φυσικά, την έκπληξη διαδέχτηκε η αγανάκτηση, με αποτέλεσμα εκτός από παράπονα στο κατάστημα, να μεταβούν και στις τοπικές Αρχές προκειμένου να καταγγείλουν αυτό το εξωφρενικό γεγονός.

Ωστόσο, η ανακάλυψή τους αυτή θα αποκάλυπτε το φρικιαστικό μυστικό του ιδιοκτήτη.

Οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία μετέβησαν στο εστιατόριο και πραγματοποίησαν έρευνες, οι οποίες αποκάλυψαν ένα στυγερό έγκλημα. Οι τοίχοι και το πάτωμα της κουζίνας ήταν μέσα στο αίμα και υπήρχαν στο έδαφος διασκορπισμένα ανθρώπινα μέλη.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και το πτώμα ενός άνδρα στη σηπτική δεξαμενή του εστιατορίου.

Τα ανθρώπινα μέλη και το πτώμα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου διαπιστώθηκε ότι το πτώμα ανήκε σε έναν πελάτη του εστιατορίου του, Prasit Inpathom, ο οποίος πήγε επισκέφτηκε το μαγαζί για τελευταία φορά στις 21 Οκτωβρίου μαζί με τον αδερφό του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Prasit είχε μια λεκτική διαμάχη με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου. Ο καβγάς τους πήρε διαστάσεις και ο 61χρονος κατέληξε νεκρός.

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι ο ιδιοκτήτης είχε την πρόθεση να απαλλαγεί από το πτώμα του Prasit, λιώνοντάς το και ταΐζοντάς το στους πελάτες.