ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: 6χρονη στραγγάλισε το μικρό αδερφό της με τη ζώνη του αυτοκινήτου (pics)

ΣΟΚ: 6χρονη στραγγάλισε το μικρό αδερφό της με τη ζώνη του αυτοκινήτου (pics)

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από την αποκάλυψη μιας ανείπωτης οικογενειακής τραγωδίας στις ΗΠΑ - Ένα 6χρονο κορίτσι στραγγάλισε με τη ζώνη ασφαλείας του αυτοκινήτου τον μόλις ενός έτους αδερφό της, ενώ ο πατέρας τούς είχε αφήσει μόνους στο αυτοκίνητο για να ψωνίσει - Ο 26χρονος συνελήφθη και αντιμετωπίζει σοβαρότατες κατηγορίες.

ο σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στις 20 Μαΐου στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο 26χρονος Adrian Dreshaun Middleton από το Χιούστον, άφησε μια ώρα και 40 λεπτά ολομόναχα τα δύο παιδιά του στο αυτοκίνητο, προκειμένου να πραγματοποιήσει με την… ησυχία του τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ.

Όταν επέστρεψε, άκουσε την 6χρονη κόρη του να λέει: «Μπαμπά, έκανα κάτι κακό». Και ενώ η αναμενόμενη αντίδραση της συντριπτικής πλειοψηφίας των γονιών, θα ήταν να περιέλθουν σε κάποιου είδους κατάστασης σοκ, ο 26χρονος επέδειξε ψυχραιμία και προσπάθησε να αποφύγει τις συνέπειες, δηλώνοντας ψέματα ότι άφησε τα παιδιά μόνα για 30 ή 40 λεπτά.

Όταν ωστόσο η έρευνα της αστυνομίας προχώρησε, άρχισε να αποδεικνύεται η όλο και πιο εγκληματική αμέλειά του.

Τελικά ο Middleton συνελήφθη, υποστηρίζοντας στην απολογία του ότι τσέκαρε συνεχώς τα παιδιά από το παράθυρο του σούπερ μάρκετ, διαπιστώνοντας ότι είναι όλα καλά.

«Όταν επέστρεψα στο αυτοκίνητο βρήκα την κόρη μου να κλαίει και να μου ζητά να πάει τουαλέτα, λέγοντας "έκανα κάτι κακό"», δήλωσε ο νεαρός πατέρας.

Τις ανακρίβειες στους ισχυρισμούς του ωστόσο, «πρόδωσαν» οι κάμερες ασφαλείας, οι οποίες κατέγραψαν την είσοδο και την έξοδό του από το σούπερ μάρκετ.

Από την πλευρά του, το μικρό κοριτσάκι που μίλησε με τη βοήθεια ειδικών παιδοψυχολόγων στους αστυνομικούς, υποστήριξε ότι ο μικρός αδερφός της άρχισε να κλαίει όταν ο μπαμπάς της τους άφησε μόνους και προσπάθησε έτσι να παίξει μαζί του για να σταματήσει.

Πάνω στο παιχνίδι, έδεσε πιο σφικτά τη ζώνη ασφαλείας στο κάθισμα, με αποτέλεσμα το άτυχο μωράκι μωράκι να μην μπορεί να αναπνεύσει. Στα μάτια ωστόσο της 6χρονης, φάνηκε να κοιμάται…

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Μετά από εντολή της προστασίας ανηλίκων το 6χρονο κορίτσι πήγε να μείνει με τον παππού και τη γιαγιά, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν έχουν αποδεχθεί το αίτημα προσωρινής υιοθεσίας της.

Δείτε στην γκάλερι φωτογραφίες και το έγγραφο με το κατηγορητήριο κατά του 26χρονου πατέρα.