ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Σκότωσε και έθαψε τη γυναίκα του στον κήπο - Η συνέχεια σοκάρει...

Φρίκη: Σκότωσε και έθαψε τη γυναίκα του στον κήπο - Η συνέχεια σοκάρει...
PIXABAY

Τραγικό θάνατο από το χέρια του συζύγου της βρήκε μία 32χρονη στην Αυστραλία

Όλα έγιναν τον Αύγουστο του 2018 όταν ο 37χρονος Ahmed Dawood Seedat σκότωσε τη σύζυγό του Fahima Yusuf - ενώ τα παιδιά τους κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο - και την έθαψε στον κήπο.

O Seedat χτύπησε τη Fahima με έναν λοστό την ώρα που κοιμόταν. Ο δικηγόρος του είπε ότι ο πελάτης του δεν αισθανόταν έλξη για τη σύζυγό του πλέον και δεν μπορούσε να αντεπεξέρχεται στις σεξουαλικές απαιτήσεις της. Ο ίδιος ο δράστης είπε στους αστυνομικούς το βράδυ του φόνου ότι τη σκότωσε επειδή προσπάθησε να του ριχτεί.

Τόνισε ότι η 32χρονη ξύπνησε μετά το πρώτο χτύπημα και μέσα στον ύπνο της ήταν εύκολο θύμα. Φέρεται ότι την έπνιξε ή της προκάλεσε ασφυξία και μετά την έθαψε σε μια τρύπα που έβαλε έναν εργολάβο να ανοίξει με τη δικαιολογία ότι θα φτιάξει πισίνα για τα παιδιά του.

Μετά τον φόνο, ο 37χρονος είπε στους φίλους και γείτονες ότι η γυναίκα του έφυγε για να υποβληθεί σε επέμβαση στο μάτι και είπε στην αδερφή της ότι τον εγκατέλειψε, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά δύο ήταν οι αιτίες του φονικού: Οι σεξουαλικές χάρες που απαιτούσε και δεν γίνονταν αποδεκτές και επειδή ο άνδρας ήθελε να συνάψει σχέση με την αδερφή του θύματος.

Ο 37χρονος καταδικάστηκε σήμερα Δευτέρα (27/05) σε 23 χρόνια φυλάκιση.

Ρoή Ειδήσεων