ΚΟΣΜΟΣ

Μεθυσμένος οδηγεί τανκ και σκορπά τον τρόμο στο κέντρο της πόλης (pics)

Μεθυσμένος οδηγεί τανκ και σκορπά τον τρόμο στο κέντρο της πόλης (pics)
Απίστευτες εικόνες
pixabay

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι της μικρής πόλης Pajeczno στην Πολωνία όταν είδαν ένα σοβιετικό τανκ να «κόβει βόλτες» σε κεντρικό δρόμο! 

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/06/19) όταν οι κάτοικοι του είδαν ένα σοβιετικό τανκ τύπου T-55 να κάνει βόλτες στο κέντρο της πόλης.

Την Αστυνομία κάλεσε κάτοικος της περιοχής. Στο σημείο οι αστυνομικοί βρήκαν να στέκεται ατάραχος δίπλα στο στρατιωτικό όχημα ο μεθυσμένος οδηγός.

Ο 49χρονος χειριστής του τανκ δεν είχε άδεια να οδηγήσει το στρατιωτικό όχημα και όπως προέκυψε από την έρευνα το όχημα είχε σταλεί για επισκευή. Ο οδηγός δεν είχε εντολή να το μετακινήσει, αλλά αποφάσισε να πάει μία βόλτα με τον συνάδελφό του.

Δείτε στην gallery το τανκ να «κόβει βόλτες» στο κέντρο της πόλης:

Ο 49χρονος άνδρας βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, συνελήφθη αμέσως και πέρασε το βράδυ του στο κρατητήριο. Το στρατιωτικό όχημα 36 τόνων μετακινήθηκε από το κέντρο της πόλης με τη βοήθεια ενός συνταξιούχου στρατιωτικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως το στρατιωτικό όχημα, σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας, δεν είχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα κυκλοφορίας.

Αν και δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός και δεν κατατέθηκε κάποια μήνυση εις βάρος του οδηγού, ο 49χρονος κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης από δύο έως οκτώ έτη.

Με πληροφορίες από rt.com και reddit.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Επιστήμονας προειδοποιεί: Εφιαλτικό σενάριο για την Ελλάδα - Τι θα συμβεί

Σχετικές ειδήσεις