Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη διάσωση γάτας σε γήπεδο στις ΗΠΑ: Έπεσε στο κενό και την έπιασαν με την αμερικανική σημαία

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Το βίντεο με τη διάσωση της γάτας που έπεσε στο κενό σε γήπεδο των ΗΠΑ έγινε viral

Viral έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα το βίντεο με την απίστευτη διάσωση μιας γάτας που έπεσε στο κενό σε γήπεδο στις ΗΠΑ με τους σωτήρες της να χρησιμοποιούν μια αμερικανική σημαία για να την πιάσουν.

Το περιστατικό συνέβη στο γήπεδο Hard Rock στο Μαϊάμι με τη γάτα να βρίσκεται ξαφνικά στο κενό και να προσπαθεί να κρατηθεί με τα νύχια της ενώ παράλληλα επιχειρεί να φτάσει ένα ανθρώπινο χέρι που επιχειρεί να την τραβήξει στην ασφάλεια.

Παρά τις προσπάθειές της η γάτα κάποια στιγμή γλιστράει και πέφτει στο κενό. Για καλή της τύχη, όμως, από κάτω βρίσκονταν οι σωτήρες της οι οποίοι χρησιμοποίησαν μια αμερικανική σημαία για να σταματήσουν την πτώση της και τελικά να την σώσουν.

Όπως περιέγραψε ο άνδρας που την έσωσε η γάτα έπεσε στο κενό γιατί φοβήθηκε από τις κινήσεις όσων προσπαθούσαν να τη σώσουν από το επάνω διάζωμα του γηπέδου. Σύμφωνα με τον ίδιο όταν πηγαίνει στο γήπεδο έχει πάντα μαζί του την αμερικανική σημαία. Όταν είδε, δε, τη γάτα να είναι έτοιμη να πέσει έλυσε τη σημαία και την έκανε «στρώμα» ελπίζοντας ότι θα σώσει την γάτα, όπως, ευτυχώς, τελικά συνέβη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί ο Μητσοτάκης «έκαψε» το ΚΙΝ. ΑΛ; - Η αυτοδυναμία και η πρώτη Κυριακή των εκλογών

Κορονοϊός - Νέα πραγματικότητα: Διαχωρισμός εμβολιασμένων - ανεμβολίαστων από σήμερα - Τα νέα μέτρα

Κορονοϊός: Ζητούνται εθελοντές...για να μολυνθούν από την ασθένεια - Δείτε γιατί