Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Γυναίκα στην Αργεντινή μπήκε με τα εσώρουχα σε κατάστημα αφού έκανε το φόρεμά της… μάσκα!

Newsbomb

Μια εντυπωσιακή εικόνα με πρωταγωνίστρια γυναίκα που μπήκε με το εσώρουχο κατέγραψαν οι κάμερες καταστήματος στην Αργεντινή

Δεν πίστευαν στα μάτια τους ένας πατέρας με τα παιδιά του στην Αργεντινή όταν στο κατάστημα που βρίσκονταν μπήκε μια γυναίκα φορώντας μόνο τα εσώρουχά της! Ο λόγος της… ελαφριάς αμφίεσης της γυναίκας ήταν η απόφασή της να βγάλει το φόρεμά της και να το κάνει μάσκα για τον κορονοϊό.

Το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στην πόλη Γκοντόι Κρουζ στην δυτική Αργεντινή λίγο μετά τις 10:40 το πρωί (τοπική ώρα) την 1η Ιανουαρίου.

Στο βίντεο φαίνεται ο πατέρας και οι τρεις κόρες του να ετοιμάζονται να παραγγείλουν το παγωτό τους όταν μέσα στο κατάστημα μπαίνει η γυναίκα βάζοντας το φόρεμά της για μάσκα. Ωστόσο η επιλογή της αυτή δεν έγινε αποδεκτή από τους υπευθύνους του καταστήματος που της ζήτησαν να φορέσει μια κανονική μάσκα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Cronica η γυναίκα ήταν μέλος μιας 10μελους παρέας κανείς από τους οποίους δεν φορούσε μάσκα. Τελικά, όμως, κάποιος από την παρέα βρήκε μια μάσκα και έτσι κατάφεραν να αγοράσουν τα παγωτά τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στερεύει από μαχητικά η Τουρκία: Στέλνει drones στο Αιγαίο – Απάντηση της HAF και βλέμμα στο μέλλον

Μετάλλαξη Όμικρον: Καλό… Πάσχα και καλό καλοκαίρι – Πότε θα ξεμπερδέψουμε με την πανδημία;

Survivor: «Μπάρμπα μήπως τη γουστάρεις;», είπε στον Βαλάντη για τη Μυριέλλα παίκτης των Μαχητών!