Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Iταλία: Πολυτελή γιοτ έγιναν στάχτη στο San Felice Circeo - Συγκονιστικά πλάνα

Newsbomb

Συγκλονιστικά πλάνα που κάνουν τον γύρο του κόσμου δείχνουν μία πυρκαγιά να καταστρέφει τρία πολυτελή γιοτ στο λιμάνι San Felice Circeo στην κεντρική Ιταλία.

Ένα πολυτελές γιοτ τυλίχθηκε αρχικά στις φλόγες στο λιμάνι San Felice Circeo στην κεντρική Ιταλία το βράδυ του Σαββάτου. Βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τη φωτιά να καλύπτει ολοκληρωτικά το σκάφος, ενώ θεατές παρακολουθούν από την προβλήτα.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι πολλά ακόμα σκάφη στο λιμάνι της επαρχίας Λατίνα εθεάθησαν να καίγονται. Η αστυνομία και η ιταλική ακτοφυλακή φέρονται να ερευνούν το περιστατικό.Τρία συνολικά σκάφη καταστράφηκαν, ενώ οι ιδιοκτήτες δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί

Οι επιχειρήσεις κατάσβεσης από τους πυροσβέστες ολοκληρώθηκαν γύρω στις 22.30 το βράδυ αλλά στη συνέχεια οι εργασίες συνεχίστηκαν μέχρι τα ξημερώματα για να γίνει ασφαλής και να καθαριστεί πλήρως η περιοχή που επλήγη από τις φλόγες. Η διαχείριση της κρίσης έγινε ακόμη πιο περίπλοκη από τις κακές καιρικές συνθήκες που επέμεναν στην περιοχή για περισσότερες από 36 ώρες

Σύμφωνα με τους πυροσβέστες, υπάρχουν δύο πιο πιθανές υποθέσεις που εξηγούν τη φωτιά: οι φλόγες πιθανότατα προκλήθηκαν από βραχυκύκλωμα ή, εναλλακτικά θα μπορούσαν να είναι αποτέλεσμα εμπρησμού.