Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο ΣΟΚ: Κρουαζιερόπλοιο... Τιτανικός γεμίζει νερά εν πλω!

Newsbomb

Σκηνές από τον Τιτανικό θυμίζει ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Σε αυτό απαθανατίζονται οι απέλπιδες προσπάθειες του πληρώματος να μαζέψουν τα νερά, τα οποία έχουν πλημμυρίσει έναν από τους διαδρόμους ενός κρουαζιερόπλοιου ανοιχτά της Καραϊβικής.

Το νερό αναβλύζει από παντού, προκαλώντας χάος και πανικό, ενώ δεκάδες άνθρωποι προσπαθούν να περιορίσουν την καταστροφή επιστρατεύοντας ακόμα και κουβάδες!

Σύμφωνα ωστόσο με τα διεθνή Μέσα, ο πανικός δεν προκλήθηκε από σύγκρουση με... παγόβουνο, αλλά από λάθος στο σύστημα πυρόσβεσης του Carnival Dream, ενώ αυτό βρισκόταν εν πλω ήδη για πέντε ημέρες.

«Ακούσαμε τα βιολιά και τα ασημικά κατέρρευσαν», περιέγραψε γλαφυρά μία από τους επιβάτες σε ζωντανή σύνδεση, προτρέποντας τους διαδικτυακούς της φίλους να προσευχηθούν, αφού φαίνεται πως ζούσε το δικό της... Τιτανικό!

Υπεύθυνος πάντως της Carnival Cruise Line έσπευσε να καθησυχάσει τον κόσμο δηλώνοντας πως οι επιβάτες δεν διέτρεχαν σοβαρό κίνδυνο, ενώ δεν υπήρχε πιθανότητα ναυαγίου.

«Το πλήρωμα καθάρισε αμέσως τα νερά που προέρχονταν από το σύστημα πυρόσβεσης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση των επιβατών και ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη για την ταραχή που προκλήθηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το κρουαζιερόπλοιο και οι επιβάτες έφτασαν τελικά σώοι, μετά την περιπέτεια, στη Νέα Ορλεάνη.