Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο ντοκουμέντο: Τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την πτώση του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ

Newsbomb

Τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου που μετέφερε τον ιδιοκτήτη της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha, το βράδυ του Σαββάτου κατέγραψε κάμερα

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά το τέλος του αγώνα της Λέστερ με τη Γουέστ Χαμ (1-1). Το ελικόπτερο του Ταϊλανδού απογειώθηκε, όπως κάθε φορά, από το «King Power Stadium» και, λίγα λεπτά μετά, κατέπεσε εκτός γηπέδου και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η Λέστερ ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το θάνατο του ιδιοκτήτη της, Vichai Srivaddhanaprabha (Βιχάι Σριβανταναπράμπα), τονίζοντας παράλληλα πως και οι πέντε επιβαίνοντας του μοιραίου ελικοπτέρου είναι νεκροί.

Ο 60χρονος Ταϊλανδός επιχειρηματίας, ο οποίος αγόρασε τον σύλλογο τον Αύγουστο του 2010 και τον οδήγησε στην κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος το 2016, συνήθιζε να χρησιμοποιεί ελικόπτερο για τις μετακινήσεις του από και προς το γήπεδο της ομάδας.

Αυτή τη φορά ωστόσο, το βράδυ του Σαββάτου, ένα μηχανικό πρόβλημα σε αυτό έμελλε να οδηγήσει στη συντριβή του και στο θάνατο των επιβαινόντων.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Δείτε το βίντεο!

Διαβάστε επίσης: Οργή για το θάνατο του Κατσίφα: Για «εξτρεμιστική τρέλα» μιλούν τα Τίρανα - Φόβοι για αντίποινα

Ινδονησία: Το αεροσκάφος που συνετρίβη είχε εμφανίσει στο παρελθόν τεχνικό πρόβλημα