Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Χάος από την κακοκαιρία στην Ισπανία: Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί (vid)

Newsbomb

Σχολεία παρέμειναν κλειστά, ματαιώθηκαν δρομολόγια στα τρένα, εκκενώθηκε νοσοκομείο

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους τις τελευταίες δύο ημέρες στις Αστούριες, στη βορειοδυτική Ισπανία, όπου οι Αρχές έχουν σημάνει συναγερμό καθώς εξακολουθεί να υφίσταται κίνδυνος για πλημμύρες.

Ένας άνδρας 70 ετών σκοτώθηκε σήμερα όταν το αυτοκίνητό του έπεσε σε χαράδρα βάθους 50 μέτρων επειδή το οδόστρωμα υποχώρησε από τις βροχές ενώ ένας 62χρονος έχασε τη ζωή του όταν το όχημά του παρασύρθηκε από τα νερά.

Τη νύχτα της Τετάρτης προς την Πέμπτη με παρόμοιο τρόπο σκοτώθηκε άλλος ένας άνδρας, 42 ετών, ενώ οι πυροσβέστες βρήκαν σε έναν ποταμό το άψυχο σώμα ενός 41χρονου που αγνοείτο από χθες.

«Οι Αστούριες πενθούν. Τέσσερις νεκροί εξαιτίας των βροχοπτώσεων», έγραψε στο Twitter η Αντριάνα Λάστρα, βουλευτής και επικεφαλής του Σοσιαλιστικού Κόμματος στο τοπικό κοινοβούλιο.

Εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών το νοσοκομείο του χωριού Αριόντας εκκενώθηκε και οι 38 ασθενείς που νοσηλεύονταν εκεί μεταφέρθηκαν σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Πολλά σχολεία, σε διάφορες περιοχές, παρέμειναν κλειστά σήμερα ενώ ματαιώθηκαν και ορισμένα σιδηροδρομικά δρομολόγια, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.