ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Χειροπέδες στον 47χρονο για το θανατηφόρο τροχαίο στη Λάρνακα

Κύπρος: Χειροπέδες στον 47χρονο για το θανατηφόρο τροχαίο στη Λάρνακα
Ο 47χρονος φέρεται να οδηγούσε το όχημα
ΣΙΓΜΑ

Χειροπέδες στον 47χρονο που φέρεται να οδηγούσε το όχημα με το οποίο συγκρούστηκε το όχημα που οδηγούσε ο 24χρονος με συνοδηγό την 20χρονη Γαβριέλλα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της, πέρασε η Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος έχοντας ως συνεπιβάτη τη Σάββα, στον παλαιό δρόμο Αθηένου – Αραδίπου, παρά το μνημείο Κυανόκρανων, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ξέφυγε της πορείας του, εισήλθε σε χαντάκι σύμφωνα με την πορεία του και αφού σύρθηκε για 50 περίπου μέτρα, επανήλθε στο δρόμο και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Από τη σύγκρουση οι δύο νεαροί εκτινάχθηκαν από το όχημα και τραυματίστηκαν σοβαρά. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της Γαβριέλλας. Ο 24χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία αφού φέρει κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του. Σύμφωνα με τους ιατρούς, η κατάσταση του είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Στο σημείο της σύγκρουσης βρισκόταν γυναίκα η οποία φέρεται να παρουσιάστηκε ως η οδηγός του οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε το όχημα του 24χρονου. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία που φέρει άντρα ηλικίας 47 ετών από την επαρχία Λάρνακας, να είναι αυτός ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος εγκατέλειψε τη σκηνή της οδικής σύγκρουσης με αυτοκίνητο το οποίο είχε αφιχθεί στο σημείο η προαναφερόμενη γυναίκα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Διαρρήκτες των… vip: Οι επώνυμοι που έπεσαν θύματα «ποντικών» το 2021

Τραγωδία με την έλευση του 2022: Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο στο Ρέθυμνο

Η Ελλάδα «ξόρκισε» με πυροτεχνήματα τον κορονοϊό και υποδέχτηκε το 2022 (pics+vids)