ΚΥΠΡΟΣ

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κύπρο: Τη βιαιότητα του δυστυχήματος έδειξε η νεκροτομή

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κύπρο: Τη βιαιότητα του δυστυχήματος έδειξε η νεκροτομή
Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος
ALPHA CYPRUS

Κύπρος - Όλες οι ειδήσεις: Πένθος στην κοινότητα Ζυγίου για το θάνατο του 21χρονου Γιώργου Σοφοκλέους, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, κοντά στον κυκλικό κόμβο Καλαβασού.

Το πρωί διενεργήθηκε νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 21χρονου, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο όταν εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα του και κατέληξε στην αυλή οικίας. Η νεκροτομή, που διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου, κατέδειξε πως ο θάνατός του επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, πολλαπλές κακώσεις σώματος καθώς και πλήρη διατομή της σπονδυλικής στήλης και σύστοιχου νωτιαίου μυελού.

Η κηδεία του 21χρονου, που ήταν πολύ αγαπητός στην κοινότητα, θα τελεστεί στις 4:00 το απόγευμα από τον ιερό ναό Αποστόλου Βαρνάβα στο Ζύγι.

Το ιστορικό

Ο άτυχος μοτοσικλετιστής, βρισκόταν με φίλους του στο Κοινοτικό Πάρκο Ζυγίου και λίγο πριν τις δέκα το βράδυ του Σαββάτου, αναχώρησε με μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα για το σπίτι του. Σε κάποιο σημείο της οδού Σταυδροδρομίου, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, παρέκλινε της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο έρεισμα του δρόμου. Η μοτοσυκλέτα του, ακολούθησε στη συνέχεια τρελή πορεία και κτύπησε διαδοχικά σε μεταλλική περίφραξη οικίας και σε δενδρύλλια, όπου ακινητοποιήθηκε και άρπαξε φωτιά.

Ο 21χρονος εκτινάχθηκε στον αέρα και κατέληξε μέτρα μακριά στην αυλή παρακείμενης οικίας. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Η φωτιά στη μοτοσυκλέτα του νεαρού, που καταστράφηκε ολοσχερώς, κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στη σκηνή βρέθηκαν κομμάτια από το κράνος του νεαρού, ωστόσο εκτιμάται πως το θύμα δεν το φορούσε.

Διαβάστε επίσης:

Νέο θανατηφόρο τροχαίο στην Κύπρο: 21χρονος μοτοσικλετιστής εκτινάχθηκε στον αέρα

Κύπρος: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 15χρονος που οδηγούσε μοτοσικλέτα (pics)