ΚΥΠΡΟΣ

Λάρνακα: Ληστεία με θύμα 60χρονο -Πήραν 50 εως100 χιλ. ευρώ

Λάρνακα: Ληστεία με θύμα 60χρονο -Πήραν 50 εως100 χιλ. ευρώ

Ληστεία με θύμα 60χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου βενζίνης σημειώθηκε χθες βράδυ στο Μαζωτό. Δύο άγνωστοι κατάφεραν, αφού κτύπησαν στο κεφάλι τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου, να του αποσπάσουν τις εισπράξεις του Σαββατοκύριακου που είχε μαζί του, οι οποίες κυμαίνονται μεταξύ 50 και 100 χιλιάδες ευρώ.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας Λάρνακας, γύρω στις εννέα χθες το βράδυ ο 60χρονος έκλεισε το πρατήριό του και μετέβη με το αυτοκίνητο στην οικία του στο Μαζωτό, έχοντας μαζί του τις εισπράξεις του Σαββατοκύριακου, που υπολογίζονται μεταξύ 50 - 100 χιλιάδες ευρώ. Όταν άνοιξε την πόρτα του οχήματος του για να πάρει τις τσάντες με τα χρήματα, δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι και έπεσε στο έδαφος. Ο 60χρονος αντιλήφθηκε δύο άτομα να παίρνουν τις τσάντες με τα λεφτά και να εξαφανίζονται τρέχοντας.

Το θύμα άρχισε να φωνάζει και γείτονες που άκουσαν τις φωνές του έτρεξαν και κατάφεραν να ανακόψουν ένα εκ των δύο υπόπτων που είναι ρουμανικής καταγωγής, ηλικίας 29 περίπου ετών. Ωστόσο δεν κατάφεραν να πιάσουν το δεύτερο άτομο, το οποίο φαίνεται να είχε στην κατοχή του τις τσάντες με τα χρήματα.

Σε κάποια απόσταση από την οικία του θύματος εντοπίστηκε το όχημα των δραστών εντός του οποίου η Αστυνομία εντόπισε διάφορα τεκμήρια.

Το θύμα οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας . Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για εντοπισμό του δεύτερου ατόμου.